Glasbenika druži ljubezen do mode. Foto: Reuters
Glasbenika druži ljubezen do mode. Foto: Reuters

Glasbenika sta se odločila, da združita moči in v sodelovanju z veleblagovnico Macy's ustvarita svojo linijo oblačil in modnih dodatkov. Kot pravita, sta navdih za linijo, ki sta jo poimenovala Love Bravery, črpala kar iz svoje glasbe.

Linija oblačil, ki jih bodo krasili potiski klavirskih tipk, mikrofonov, obraza Lady Gage, podpisov obeh glasbenikov, bo dodatno okrepljena tudi s stekleničkami za vodo, rolkami in zvočniki. Veleblagovnica je sporočila, da linija, ki na prodajne police prihaja sredi maja, združuje slog in talent obeh glasbenikov.

"Všeč mi je ideja, da lahko svojo notranjost - svoje sanje in strasti - izraziš tudi navzven, z oblačili," je o prihajajoči liniji povedal Elton.

Del dobička dobrodelnim organizacijam
Denar od prodaje izdelkov ne bo polnil samo žepov glasbenikov in veleblagovnice, ampak bo delež romal tudi v roke manj srečnih. Lady Gaga in Elton sta se namreč odločila, da 25 odstotkov od prodaje namenita svojim dobrodelnim organizacijam, poroča People.

Lady Gaga bo tako denar darovala organizaciji Born This Way, Elton John, ki je bil lani najbolj dobrodelen glasbenik na Otoku, v dobrodelne namene je daroval 26,8 milijona funtov, pa bo dobiček namenil svoji organizaciji, ki skrbi za bolnike z aidsom in izvaja preventivne akcije.