Beyonce ima v svoji zbirki tudi precej nenavaden par. Foto:
Beyonce ima v svoji zbirki tudi precej nenavaden par. Foto:

Hollywoodske zvezdnice pogosto opozorijo nase tudi s svojim videzom. Tako kot v njihovih omarah ne manjka zanimivih in raznovrstnih oblačil, pa ne manjkajo številni pari čevljev. Ti so za mnoge 'šibka' točka, saj so zanje pripravljene odšteti še veliko več kot za oblačila ali druge modne dodatke.

V fotozgodni smo zbrali nekaj takšnih ljubiteljic čevljev, ki jim za ekstravaganten par ni škoda odšteti tudi po več tisoč ameriških zelencev. Kaj torej v svoji omari z obutvijo 'skrivajo' Lindsay Lohan, Kim Kardashian, Fergie, Rihanna, Madonna, Anne Hathaway, Mary Kate Olsen in Beyonce?

Igralka Lindsay Lohan ima v svoji zbirki čevljev zanimiv par - nekakšno mešanico med priljubljenimi rimljankami in kavbojskimi škornji, segajočimi skoraj do kolen. Zvezdnico so fotografi ujeli pred losangeleškim domom njene (nekdanje) partnerice didžejke Samanthe Ronson julija letos.
'Vsestranska' ameriška starleta Kim Kardashian je za rojstnodnevno zabavo svoje sestre Khloe izbrala preprosto črno obleko in jo popestrila z zanimivimi čevlji Luisa Vuittona. Bi bili tudi vi pripravljeni za takšen par odšteti več kot 1.500 ameriških dolarjev?
Ljubiteljica Louisa Vuittona pa je tudi pevka Fergie. Na njegovo modno revijo je prišla v modri obleki z globokim hrbtnim izrezom. Na noge pa si je nadela zlate čevlje, prevezane v višini gležnja in z vrtoglavo visoko peto, ki napovedujejo jesenske smernice obutve linije Marca Jacobsa.
Visoke pete pa ima rada tudi pevka Rihanna, ki je znana po svojem posebnem modnem okusu. Za prireditev v New Yorku je izbrala klasične črne, skoraj do kolen segajoče škornje Louisa Vuittona z visoko peto.
Ja, le kaj bi takšne in drugačne 'najlestvice' brez kraljice popa Madonne? 51-letna pevka zaradi unikatnega sloga velja za modno ikono, po kateri se zgledujejo ženske po vsem svetu. Madonna je novo poglavje v zgodovini nošenja čevljev odprla z nošenjem 2.200 ameriških dolarjev vrednimi črnimi Chanelovimi čevlji. V čevljih, ki imajo peto v obliki pištole, se je vsestranska Madonna pojavila na premieri svojega režijskega prvenca Filth and Wisdom lani v New Yorku.
Lepa igralka Anne Hathaway pa je oboževalce čevljev navdušila in hkrati šokirala s svojim izborom obutve na zabavi revije Elle. Tudi sama navdušenka nad uglajenimi čevlji pravi, da ji več pomenijo kot drag nakit.
S svojim izborom oblačil pa pogosto šokira tudi Mary Kate Olsen, pri čemer njena sestra dvojčica Ashley ne zaostaja veliko. 900 ameriških dolarjev vredni roza-beli čevlji so nastali po zamisli Victorie Beckham. Dvojčici Olsen pa že razmišljata, da bi skupaj z oblikovalcem Stevom Maddnom zasnovali svojo linijo čevljev.
Za konec pa še enkrat Beyonce, ki po izboru ekscentrične obutve v tej fotozgodbi gotovo prednjači. Za pohajkovanje po ulicah Pariza je izbrala zanimivo obutev z debelejšim, a votlim podplatom, ki na prvi pogled ne deluje preveč udobno.