Jessica je pokazala 'naravno' lepoto. Foto: Marie Claire
Jessica je pokazala 'naravno' lepoto. Foto: Marie Claire

29-letnica trdi, da je mnenje drugih ne zanima. Tako pri reviji Marie Claire naj ne bi uporabili niti slavnega "photoshopa", s katerim računalniško obdelajo morebitne pomanjkljivosti zvezdnic in manekenk na naslovnicah.

Z dolgimi lasmi se počuti seksi
Dejala je, da obožuje svoje dolge lase na golem hrbtu, saj se tako počuti seksi. Izdala je tudi skrivnost svojih lepih las - nikoli si jih ne posuši s sušilnikom za lase, ampak jih pusti, da se posušijo sami. "Če nisem razpoložena za zabavo in sem več dni doma, jih ne umivam prepogosto," je še dodala.

Jessica, ki bo julija dopolnila 30 let, je zaslovela v poznih 90. letih. Izdala je sedem albumov, z zadnjim Do You Know leta 2008 pa zaplula tudi v country. Z nekdanjim možem Nickom Lacheyjem (po štirih letih sta se ločila leta 2006) sta snemala tudi resničnostni šov o mladoporočencih Newlyweds: Nick and Jessica.

V spodnji galeriji smo najprej zbrali nekaj nenaličenih utrinkov s fotografiranja za revijo Marie Claire, nato pa še nekaj fotografij z rdeče preproge, kjer so obraz Jessice Simpson krasila ličila.