Deset izbranih. Foto: Reuters
Deset izbranih. Foto: Reuters

Po več kastingih so pri svetovno znani znamki izbrali deset manekenk, ki se bodo pridružile že uveljavljenim manekenskim imenom in zaščitnim obrazom modne znamke Victoria's Secret, kot so Lily Aldrige, Alessandra Ambrosio, Adriana Limi, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel in Doutzen Kroes ...

Kdo so dekleta, ki so uspešno prestala vse kastinge in ki so pri modnih strokovnjakih naredila največji vtis? Tu je 26-letna Švedinja Elsa Hosk, ki je svojo manekensko kariero usklajevala s treningi košarke, a se je na koncu vseeno popolnoma posvetila svetu mode. Evropske barve zastopajo še 20-letna Nizozemka Romee Strijd, ki se navdušuje tudi nad notranjim oblikovanjem in kuhanjem, pa 24-letna Portugalka Sara Sampaio, ki je v svoji domovini osvojila več lepotnih nazivov, 21-letno Poljakinjo Moniko Jac Jagaciak so modni skavti odkrili v nakupovalnem središču v njeni domovini, 25-letna Rusinja Kate Grigorieva ima diplomo iz marketinga. Tu so še 24-letna Američanka Jasmine Tookes, pa 23-letna Novozelandka Stella Maxwell, 26-letna Američanka Martha Hunt, 24-letna Brazilka Lais Ribeiro, najmlajša med deseterico pa je 19-letna Američanka Taylor Hill.

Nekatere med njimi so v preteklosti že sodelovale na modnih revijah Victorie's Secret, šele zdaj pa so uradno postale članice "angelske" postave, kar pomeni, da znamka v prihodnje nanje resno računa.

Novopečene "angelske lepotice" so na newyorškem Times Squaru že oddelale prvo nalogo, predstavile so novo kolekcijo perila Body by Victoria.