Zadnjica Valerie Marini. Foto: EPA/Reuters
Zadnjica Valerie Marini. Foto: EPA/Reuters

Svetlolaska in temnolaska, eni najbolj znanih imen letošnje Mostre, sta pozornost na rdeči preprogi bleščečega dogodka pritegnili s svojimi oblekami, ki ne prepuščata veliko domišljiji.

Hudsonova se je na premieri filma The Reluctant Fundamentalist, v katerem tudi sama nastopa, pojavila v prosojni Versacejevi obleki, Laetitia pa je poglede pritegnila v črni čipkasti obleki oblikovalskega dvojca Dolce & Gabanna.

Tudi njihove italijanske kolegice na Mostri stavijo na drznost in zapeljivost - igralka, starleta in modna oblikovalka Valeria Marini s svojim globokim izrezom na hrbtu, igralka in pevka Vilante Placido z globokim dekoltejem, ki je poudarilo njeno bujno oprsje, igralka in članica žirije Isabella Ferrari ter italijanska starleta Fiammeta Cicogna sta izbrali beli čipkasti obleki, italijanska pisateljica in igralka Marina Ripa Di Meana se je odločila za nenavadno naglavno pokrivalo v obliki hudičevih rogov ...

Botra 69. Mostre, poljska igralka in manekenka Kasia Smutniak je prvi dan blestela v rdeči Armanijevi obleki, za bolj umirjeno kombinacijo pa se je odločila ameriška igralka Naomi Watts - izbrala je obleko modne hiše Marchesa.

Že prvi dan Mostre je minil v znamenju gole kože, fotoutrinke pa si lahko pogledate spodaj.