Med največjimi zvezdami revije sta bili Gigi Hadid in njena sestra Bella. Foto: Reuters
Med največjimi zvezdami revije sta bili Gigi Hadid in njena sestra Bella. Foto: Reuters
Elsa Hosk
Revijo je odprla Elsa Hosk. Foto: Reuters

Na enem izmed najbolj odmevnih modnih dogodkov leta se je po modni stezi sprehodilo 51 lepotic. Revija je bila sredi Pariza v Grand Palaisu. Ljubitelji mode so lahko končno videli skupaj na eni reviji sestri Gigi in Bello. Ognjeni krst na reviji je doživela tudi Irina Shayk in potrdila govorice, da pričakuje prvega otroka z igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Veliko ploskanja pa so poželi tudi sprehodi uveljavljenih manekenk, kot sta Adriana Lima in Alessandra Ambrosio. Najbolj zloglasno kolekcijo "temni angeli" pa je s sprehodom naznanila Taylor Hill.

Organizatorji se lahko letos pohvalijo z rekordnim številom manekenk iz Kitajske, kar štiri so se sprehodile po stezi včeraj. Med njimi Liu Ven, Šjo Mangjao, Sui He in Džu Šjaven. S tem so tudi naredili velik korak k rasni raznolikosti, kar so jim očitali kritiki.

Za glasbeno popestritev so poskrbeli Lady Gaga, Bruno Mars in The Weeknd, ki je tudi soustvaril enega izmed najbolj odmevnih trenutkov revije, ko se je spogledoval na odru s svojim (če je verjeti ameriškim tabloidom nekdanjim) dekletom Bello Hadid.