Vsaka izmed 'začinjenih' deklet se po razpadu skupine poskuša znajti po svoje. Foto: Telegraph
Vsaka izmed 'začinjenih' deklet se po razpadu skupine poskuša znajti po svoje. Foto: Telegraph

Mel B, ki je po razpadu dekliške skupine Spice Girls nadaljevala glasbeno kariero (in se zapletla tudi v spor okoli očetovstva s hollywoodskim zvezdnikom Eddiejem Murphyjem), je bila kot "smetana" na torti oblečena le v Ultimov svetleči rdeči steznik.

"Fantastičen občutek je biti obraz in telo podjetja Ultimo, zato sem presrečna, da sem tudi del njihovega jubileja. Želim jim še drugih tako uspešnih deset let," je dejala po "sladkem presenečenju".

Podjetje je ustanovila Michelle Mone, vse od začetka pa na tržišču žanje velike uspehe in tudi zaslužke. Tudi "šefica" je nad Mel B navdušena in jo je označila za izjemno ambasadorko njihovih hlačk, modrčkov in kopalk.

Modrček, ki je Ultimo vpisal na modni zemljevid
Njihov prvi modrček je sicer nosila Julia Roberts v filmu Erin Brockovich, uspeh filma pa je v veliki meri pripomogel k dobri reklami in posledično velikemu povpraševanju, zaradi česar je Ultimo, ki ima sedež v Glasgowu na Škotskem, postalo svetovno znano ime v svetu spodnjega perila.

Ultimo bo konec meseca na prodajne police poslal svojo jesensko-zimsko kolekcijo, v kateri bo kot glavni model seveda Mel B.