Dylana Brosnana zanimata film in glasba, zato bi utegnili kmalu o njem slišati še več. Foto: Promocijsko gradivo
Dylana Brosnana zanimata film in glasba, zato bi utegnili kmalu o njem slišati še več. Foto: Promocijsko gradivo
Jack Kilmer je nesporno karizmatičen, v filmu Palo Alto je dokazal, da mu tudi igralskega talenta ne manjka. Foto: Promocijsko gradivo

In ni rezerviran le za lepa dekleta, delo se najde tudi za (lepe) fante. V aktualni kampanji znamke Saint Laurent, ki ji je še dokaj sveži kreativni vodja Hedi Slimane vcepil rockerski pridih, tako nastopa Jack Kilmer, obraz stalne kolekcije modne hiše z levega brega Sene pa je postal Dylan Brosnan.

Ta je sin irskega filmskega šarmerja in nekdanjega Jamesa Bonda Piercea Brosnana in novinarke Keely Smith, prvi pa je potomec nekoč prav tako dolgolasega Vala Kilmerja in njegove nekdanje žene in igralske kolegice Joanne Whalley.

17-letni Dylan, kot omenjeno, predstavlja stalno kolekcijo Saint Laurent, menda je zelo visokega in vitkega študenta filma, pa tudi glasbenika avgusta med sprehodom po Malibuju odkril kar sam Hedi Slimane. In sploh ni vedel, da gre za sina slavnega igralca! Smoking, črtasta majica, ozke kavbojke, kavbojski škornji, izbrani kosi iz kašmirja in usnjena jakna, v katerih je poziral Slimanu, tudi priznanemu fotografu, temnolascu odlično pristajajo.

19-letni Jack, ki smo ga videli v režijskem prvencu Gie Coppole Palo Alto, se je jeseni v oblekah Saint Laurent sprehodil tudi po modni brvi. Pri ugledni modni instituciji so mu namenili bolj rockerski videz, ki mu je navdušeni kalifornijski deskar zvest tudi v zasebnem življenju.

Hedi Slimane je sicer v zadnjem času za svoje kampanje sodeloval pretežno prav z rockerji: v črno-beli tehniki je fotografiral slavne obraze, kot so Marilyn Manson, Marianne Faithful, Courtney Love, Beck ...