Vsi trije sinovi Beckham počasi delajo korake v modni svet. Foto: Youtube
Vsi trije sinovi Beckham počasi delajo korake v modni svet. Foto: Youtube

Začel se je november, kar pomeni, da nas bodo najrazličnejši trgovci že počasi začeli opominjati na veseli december in božično-novoletne praznike. Na Otoku s svojim prazničnim oglasom običajno precej gane hiša John Lewis, letos pa se v "tekmo" za najbolj prisrčni božični oglas podajajo tudi pri Burberryju.

Ta modna hiša je tako že predstavila oglas "From London with Love" (Iz Londona z ljubeznijo), v kateri ima glavno vlogo kdo drug kot Romeo Beckham. Deček je urejen od glave do nog, oblečen (seveda) v klasično Burberrjevo kolekcijo - šal iz kašmirja in trenčkot, v rokah pa drži dežnik.

Romeo igra vlogo kupida, v ozadju pa se vrtijo romantični prizori Londona, ki še bolj pridejo do izraza ob nežni skladbi Eda Harcourta The Way That I Live.

Romeo, drugi izmed treh sinov zakoncev Beckham (najstarejši je 15-letni Brooklyn, najmlajši devetletni Cruz, par pa ima tudi triletno hčer Harper), je že pri desetih letih postal obraz te ugledne britanske znamke, ko se je pojavil v kampanji za kolekcijo pomlad/poletje 2013. Manekenski debi je doživel ob že bolj uveljavljenih Edie Campbell, Cari Delevingne in Charlieju Franceu.

Med zvezdniki, ki so v preteklosti zastopali Burberryjeve karo barve, najdemo tudi Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley in Emmo Watson.