Tori in Stella sta blesteli na predstavitvi linije otroških oblačil. Foto: EPA
Tori in Stella sta blesteli na predstavitvi linije otroških oblačil. Foto: EPA

Kolekcija 36-letne mamaice Liama in Stelle McDermott vsebuje obleke za deklice in dečke, stare do štiri leta. Za "stvaritve" zvezdnice, ki je kolekcijo predstavila v centru Century City, pa je treba odšteti med 26 in 88 ameriškimi dolarji.

Tori, ki je novo kolekcijo predstavljala s svojo hčerko Stello, je na predstavitvi povedala, da njeno linijo otroških oblačil odlikujejo slog, udobje in močne barve, ki jih otroci obožujejo. Prisotni so bili nad kolekcijo po pisanju tiska navdušeni, veliko zanimanja pa je vzbudila tudi mala Stella. "Obe, Tori in Stella, sta bili videti zadovoljni, Stella pa je bila izredno ljubka v oblačilih, ki jih je oblikovala njena mamica," je dejal eden izmed udeležencev predstavitve.

Tori našla nov smisel
Novica, da se je Tori začela ukvrajati z oblikovanjem otroških oblačil, je razveselila mnoge njene oboževalce, saj so pred časom objavljene fotografije suhljate igralke sprožile kar nekaj vprašanj o njenem zdravju. Igralka pa je očitno naredila korak naprej tudi po sporu z mamo Candy Spelling, ki je hčerko maja javno obtožila za smrt njenega moža oz. očeta, televizijskega mogotca Aarona Spellinga junija 2006.