Riccardo Tisci in Donatella Versace v Givenchyjevi kampanji. Foto: Instagram
Riccardo Tisci in Donatella Versace v Givenchyjevi kampanji. Foto: Instagram

Medtem ko se modni oblikovalci vsakodnevno borijo za svoj del pogače v modnem poslu, pa se je med nekaterimi spletlo tudi pravo prijateljstvo, kar dokazuje najnovejše modno poslovanje. Gre za nenavaden korak, saj je veliki modni oblikovalec, kot je Ricardo Tisci, za najnovejši zaščitni obraz italijanske modne hiše Givenchy izbral priznano modno oblikovalko iz druge italijanske modne hiše Versace. Moško glavno vlogo pa je pripisal kar sebi.

"Tako ponosen sem in počaščen, da predstavim svojo najnovejšo ikono: Donatello Versace," je ob objavi prve fotografije na Instagramu pripisal Ricardo Tisci. Za fotografije sta poskrbela Mert Alas in Marcus Piggott, vloga svetovalke pa je pripadla nekdanji urednici francoskega Voguea Carine Roitfeld.

Donatella, ki bo 2. maja praznovala 60. rojstni dan, je pozneje prav tako na trenutno najbolj priljubljenem družbenem omrežju delila fotografijo: "Za mojega nadarjenega prijatelja Riccarda. Danes skupaj podirava modne meje. DV."

Tisci, ki praznuje deset let delovanja pri Givenchyju, je v preteklosti za svoje kampanje izbral transseksualno manekenko Leo T., pred kratkim pa je Givenchy sklenil posel tudi s hollywoodsko igralko Julio Roberts.