Zakonca Beckham na naslovnici Voguea. Foto: Vogue
Zakonca Beckham na naslovnici Voguea. Foto: Vogue

David in Victoria sta srce odprla za posebno božično izdajo francoskega Voguea. Naslovnico revije krasi njuna zapeljiva fotografija, na kateri sta tik pred poljubom. Fotografijo sta posnela Inez Van Lamsweerde in Vinoodh Matadin.

Znotraj revije najdemo tudi nekaj fotografij iz osebnega albuma družine Beckham, prav tako pa tudi nekaj risb štirih otrok - 14-letnega Brooklyna, 11-letnega Romea, osemletnega Cruza in dveletne Harper.

Glavna in odgovorna urednica francoskega Voguea Emanuelle Alt je nad sodelovanjem z Beckhamovima, ki oba zelo uspešno plujeta v modnih vodah, navdušena, najbolj pa je Francozinjo pozitivno presenetila Victoria, ki v javnosti deluje vzvišeno in naduto: "Skozi naše sodelovanje se je izkazalo, da je Victoria čisto nasprotje tistega, kar vidimo v javnosti. Je spontana z veliko smisla za humor, je ponižna, vendar istočasno zdravo ambiciozna. Ona je perfekcionistka, kot vsakdo, ki s strastjo opravlja svoje delo."

Poleg tega, da sta dala intervju za modno Biblijo in da krasita naslovnico, sta Beckhamova za en dan postala tudi gosta urednika revije: "Že samo to, da so naju povabili kot gosta urednika, je zelo velika čast, kaj šele to, da sodelujemo z Emmanuelle Alt in njeno ekipo."

David kuha čaj, medtem ko Victoria oblikuje
David je v intervjuju razkril še, da svoji dragi kuha čaj, medtem ko ona pripravlja nove kreacije, Victoria pa je dodala, da je skupaj z otroki zelo ponosna na Davida in na njegovo uspešno športno kariero.

Delo očitno ni edina stvar, ki ga Victoria opravlja z veliko vnemo. Pred kratkim je spregovorila tudi o tem, kako zelo pomembna je zanjo družina: "Resnično uživam v materinski vlogi. Obožujem svoje otroke in vse bi naredila za njih."