Beckham pravi, da ima srečo, ker sodeluje z najboljšimi fotografi in stilisti. Foto: H&M
Beckham pravi, da ima srečo, ker sodeluje z najboljšimi fotografi in stilisti. Foto: H&M

"David je popoln glavni igralec," je povedal Guy Ritchie, ki je oglas režiral, in dodal, da se je na snemanju počutil, kot da bi delal kratki film. "Lepo je bilo sodelovati z Guyjem. On je eden izmed mojih najljubših režiserjev in tudi moj prijatelj, tako da je bilo čudovito delati z njim. Zabavno je bilo postati akcijski junak za en dan, vendar pa se v bližnji prihodnosti z igralstvom ne mislim resno ukvarjati," pa je sodelovanje komentiral Beckham.

Dodal je, da ne glede na to, koliko oglasov bo še posnel za H&M, se nikoli ne bo mogel privaditi na velike panoje, ki jih krasi njegova podoba, poroča The Miami Herald. "Vedno, ko jih zagledam, sem presenečen. Srečo imam, ker sodelujem z najboljšimi fotografi in stilisti, tako da so slike vedno tako dobre, kot so le lahko," je povedal David. Na svojem profilu na Facebooku je 37-letni nogometaš ob izidu oglasa zapisal: "Vem, da ste vsi čakali na to. Tukaj si lahko ekskluzivno ogledate moj oglas za H&M Bodywear, ki ga je režiral Guy Ritchie. Upam, da vam je všeč."

Beckham se v kratkem filmu prelevi v akcijskega junaka, ki teče za avtomobilom v želji, da dobi nazaj svoj kopalni plašč. Pri tem mimogrede izgubi še majico, pokaže svoje nogometne veščine in zaplava v bazenu. Kaj se zgodi na koncu, pa lahko preverite v spodnjem videu.