Gisele se je razgalila za novo oglaševalsko kampanjo, katere obraz je postala. Foto: Instagram/Stuart Weitzman
Gisele se je razgalila za novo oglaševalsko kampanjo, katere obraz je postala. Foto: Instagram/Stuart Weitzman

V oglasni kampanji za kopalke švedskega modnega velikana H & M se je aprila prelevila v pevko, maja je postala obraz Chanelove kultne dišave No. 5., zdaj pa je 33-letna Brazilka dolge noge posodila še znanemu oblikovalcu prestižnih čevljev Stuartu Weitzmanu.

Tako je šla po stopinjah kolegice Kate Moss in postala gonilna sila oglaševalske kampanje za jesen 2014. Promocijske fotografije je posnel slavni modni fotograf Mario Testino, v prvem oglasu pa Gisele leže pozira na mizi, oblečena v bele oprijete hlače - in nič drugega, obuta pa je v gležnjarje.

Iz modne hiše so sporočili, da so brazilski supermodel izbrali zaradi "mednarodnega statusa modne ikone in edinstve sposobnosti, da upodobi več obrazov ženske Stuarta Weitzmana - od tiste, ki narekuje modne smernice, in sofisticirane razposajenke do zaposlene matere ali tipičnega dekleta iz soseščine". Na spletu so objavili tudi video, ki ponuja vpogled v snemanje celotne oglaševalske kampanje (ogledate si ga lahko spodaj).

Gisele je ena najuspešnejših Brazilk
Poročali smo tudi, da bo ena najslavnejših in najbolje plačanih manekenk na svetu sodelovala na sklepni slovesnosti svetovnega nogometnega prvenstva v Braziliji in zmagovalni ekipi predala pokal, shranjen v po meri izdelanem kovčku francoske modne znamke Louis Vuitton.

Gisele Bündchen je verjetno najslavnejši brazilski izvozni "artikel" v svetu šovbiznisa. Prihaja iz mesta Tres de Maio v zvezni državi Rio Grande do Sul. Pozirala je na naslovnicah praktično vseh najbolj znanih modnih revij in bila obraz podjetij Dolce & Gabbana, Chanel No. 5, Bvlagri, American Express in Apple.

Sodi tudi med najpremožnejše ženske v svetu zabave, saj naj bi imela pod palcem kar 290 milijonov dolarjev. Živi tudi družinsko življenje, je mati dveh otrok in žena enega največjih ameriških zvezdnikov, podajalca v ligi NFL Toma Bradyja.