Lourdes je mamo prepričala, da najameta Rito. Foto: EPA
Lourdes je mamo prepričala, da najameta Rito. Foto: EPA

Nad njo naj bi bila navdušena predvsem 16-letna Lourdes. Rita jo je očarala tako s svojo glasbo kot z osebnim slogom, ki je drzen in poseben. Prav takšna naj bi bila tudi kolekcija oblačil Material Girl, namenjena dekletom z "odštekanim" stilom. Rita se je povabila k sodelovanju zelo razveselila, v promocijskem spotu pa pove, da je bil to najlepši kompliment, ki ga je prejela v zadnjem času. Brez dvoma se je razveselila tudi plačila, prejela naj bi namreč 500 tisoč dolarjev.

Pevka je tako nadomestila manekenko Caro Delevingne, sicer tudi svojo dobro prijateljico, ki je bila obraz prejšnje kolekcije oblačil Material Girl. Pred njo so z Madonno in Lolo sodelovale tudi igralka Taylor Momsen, manekenka Giorgia May Jagger in pevka Kelly Osbourne.

Pred dnevi je Rita v Londonu posnela fotografije za jesensko kolekcijo oblačil, ki bo po razmeroma dostopnih cenah na voljo v trgovinah Macy's. Pevka je povedala, da se je med poziranjem na ulicah Londona, kjer je odraščala, zelo zabavala. Na fotografijah in v promocijskem videospotu jo tako lahko vidimo ob londonskih znamenitostih, kot so Buckinghamska palača, Big Ben, London Eye in rdeči dvonadstropni avtobus.

Blagovno znamko Material Girl je Madonna s hčerko ustvarila leta 2010, poimenovali pa sta jo po eni izmed največjih popuspešnic. V liniji so na voljo oblačila, obutev, nakit in torbice, za katere sta modni oblikovalki navdih iskali v 80. letih. Popzvezdnica je v izjavi za javnost o sodelovanju s hčerjo povedala, da ji je všeč Lolin način oblačenja in da je modna znamka "vsekakor odraz hčerinega okusa".