Kate je za aktualno kampanjo hiše Stuart Weitzman fotografiral njen prijatelj Mario Testino. Foto: Promocijsko gradivo
Kate je za aktualno kampanjo hiše Stuart Weitzman fotografiral njen prijatelj Mario Testino. Foto: Promocijsko gradivo

Didžej Brendan Fallis je namreč ustvaril komad z glasom Kate Moss, ki si ga je sposodil iz zakulisnih posnetkov njene aktualne kampanje za čevlje Stuart Weitzman.

Skoraj 40-letna britanska supermanekenka v javnosti ne govori veliko, saj ne slovi ravno po odličnih retoričnih sposobnostih, se je pa zadnja leta vendarle malce sprostila: pred časom je v radijski oddaji v dobrodelne namene prebrala celo odlomek iz razvpite erotične uspešnice 50 odtenkov sive.

Nazadnje je bilo njen glas mogoče slišati v oglasu za čevlje Stuart Weitzman, v katerem igra vlogo samo sebe, po londonski ulici se sprehaja v treh različnih opravah, ki imajo skupno rdečo nit: visoke škornje. V posnetkih iz zakulisja snemanja je Kate med drugim izjavila, da so škornji do stegen "še posebej seksi", skupaj s kratkim krilcem pa ustvarijo "dober videz". Omenjeni Fallis in producent Andrew Watt sta njene besede zmikslaa v komad Day & Night, ki ga poslušajte spodaj.

Kate sicer že ima glasbene izkušnje. Leta 2005 je gostovala na komadu La Belle et La Bete zasedbe Babyshambles, ki jo vodi njen takratni izbranec Pete Doherty (zdaj je njen mož Jamie Hince iz zasedbe The Kills). Kot soavtorica je navadena tudi pri pesmih Babyshamblesov You Talk, Baddie's Boogie, Deft Left Hand in French Dog Blues. Gostovala je tudi na komadih Oasis, Primal Scream in The Lemonheads.