Letališko osebje potnike pozdravlja v novi podobi. Foto: Aerodrom Ljubljana
Letališko osebje potnike pozdravlja v novi podobi. Foto: Aerodrom Ljubljana
Nove uniforme
In še moška različica. Foto: Aerodrom Ljubljana

najpogosteje opazili na zemeljskih stevardesah in stevardih, ki vas sprejmejo ob prijavi na polet in vkrcanju na letalo.

Osvežene uniforme v modro-beli kombinaciji s kančkom zelene barve utelešajo sodobno prefinjeno klasiko in čiste linije. "Z osveženo podobo se želi družba tudi vizualno približati svojim strankam in utrditi ugled prijaznega in urejenega letališča, ki skrbi za dober začetek njihovih potovanj," so sporočili z Aerodroma.

Osvežitev uniform so zasnovali v sodelovanju s svetovalko za osebni videz Nežo Gregorčič Žgombič. Pri oblikovanju jo je vodila estetika, prefinjen slog in uporabnost, pojasnjuje modna svetovalka, ki pečat na svojih izdelkih rada pusti z opaznimi in drobnimi detajli. Novim uniformam je s predhodnimi skupna temnomodra osnova, ki je uporabljena pri zgodnjih delih (krila, hlače, suknjiči), bluze in srajce pa so ledeno bele barve.

"Modro-bela kombinacija je vedno prefinjena in ustvarja videz zaupanja vredne osebe," svojo izbiro utemeljuje Gregorčič Žgombičeva. Omenjeno kombinacijo je začinila z močno zeleno barvo, ki zaznamuje osnovno grafično podobo Aerodroma Ljubljana. Elegantno-poslovni videz uniform zaključujejo črtaste ženske ovratne rute in moške kravate.