Zabava
(8)
Pevka se je maja razšla z raperjem Macom Millerjem. Foto: Reuters
Pred kratkim pa se je razšel tudi Davidson, ki je bil več let v razmerju z Cazzie David. Foto: Reuters

Dodaj v

Ariana Grande, kot kaže, po mesecu dni razmerja zaročena

V razmerju s komikom Petom Davidsonom
13. junij 2018 ob 17:16
New York - MMC RTV SLO

Ameriška pevka Ariana Grande, ki se je pred kratkim razšla z raperjem Macom Millerjem, je nato pred mesecem dni potrdila razmerje s komikom Petom Davidsonom, zdaj pa naj bi bila z njim že zaročena.

Kot poročajo tuji mediji, je pevka na svoj skrivnostni način zaroko na družbenem omrežju Twitter potrdila z zapisom besedila pesmi, ki so ga oboževalci vzeli za sporočilo o zaroki.

"Upam, da se Pete zaveda, da se bo poročil tudi z menoj," je bil zgolj eden izmed odzivov na njeno novico, na kar je pevka odgovorila, da mu je to sporočila. Na Twitterju je prijateljici Camili Cabello, ki ji pogosto pravi tudi "žena", sporočila, da se morata pogovoriti.

Vir blizu para je za ameriški tabloid People potrdil, da gre za zaroko, ki se je zgodila pred kratkim. "Gre za dva človeka, ki sta ljubezen našla zelo hitro in sta drug z drugim ves čas srečna. Ničesar nista želela skrivati." Par je sicer razmerje potrdil maja letos, kmalu po tem, ko se je Grandejeva razšla z raperjem Macom Millerjem, Davidson pa se je ob približno enakem času razšel z dolgoletno partnerko Cazzie David.

Zaročni prstan, vreden sto tisoč dolarjev
Paru je med drugim že čestital tudi znani glasbenik John Legend. "Želim jima vse najboljše in menim, da je Pete čudovit," je dejal. "Z Ariano sem v preteklosti že sodeloval glasbeno, spoznal pa sem tudi Peta. Oba sta super."

Komik Davidson, sicer znan predvsem po vlogah v Saturday Night Live (SNL), se je na začetku junija glasbenici poklonil z dvema tetovažama - na palec si je dal vtetovirati njeni začetnici, na vrat pa črna zajčja ušesa, ki so simbol njenega studijskega albuma.

Glasbenemu časopisu Billboardu je uspelo izbrskati tudi nekaj fotografij Grandejeve z zaročnim prstanom, ki so nastale približno teden dni pred skrivnostno potrditvijo zaroke. Po prvih podatkih naj bi bil prstan vreden 100 tisoč dolarjev, za ročno izdelavo pa so draguljarji potrebovali skoraj dva tedna.

Par se je sicer spoznal že leta 2016, ko je Grandejeva vodila epizodo komičnega šova SNL, a je, kot poročajo različni viri, vse skupaj ostalo zgolj pri prijateljstvu, dokler nista bila oba samska.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
ElderPunk
# 13.06.2018 ob 17:52
A je RTV kdaj pomislil, da bi v rubriko zabava dodal videoigre? Verjetno bi kakšna reportaža iz sejma E3 bolj sedla kot pa taka sranja. Pa seveda nimam nič proti osebam, ki se jim ta članek posveča.

Lp
josh k.
# 13.06.2018 ob 18:34
Ups, je hitra. S tako brzino bo do konc poletja že sveže ločena.
pazi_mina
# 13.06.2018 ob 17:17
Bombastična novica !
Nikec3
# 13.06.2018 ob 21:41
Komik Davidson, sicer znan predvsem po vlogah v Saturday Night Live (SNL), se je na začetku junija glasbenici poklonil z dvema tetovažama - na palec si je dal vtetovirati njeni začetnici, na vrat pa črna zajčja ušesa, ki so simbol njenega studijskega albuma.

Po enem mesecu? Ti ljudje so zmešani.
Guliarth
# 14.06.2018 ob 06:53
Čez 12 mesecev pa nepremostljive razlike. Da se trdo povežeš in dodobra spoznaš rabiš 3-5 let, vse ostalo je biznis za občine in Cerkve.
stewie
# 15.06.2018 ob 11:36
Pevka? A to poje prek študentske napotnice ali pa je morda skoz tako naspedenana?
piš
# 14.06.2018 ob 23:46
Run, baby, run!!!
za_vse_sem_sam
# 14.06.2018 ob 07:00
Do konca življenja bo cel popisan z nekimi oznakami in začetnicam.
Kazalo