Billyja Crudupa ste med drugim gledali v filmih Jej, moli, ljubi, PS, ljubim te in Jonah Hex. Foto: Reuters
Billyja Crudupa ste med drugim gledali v filmih Jej, moli, ljubi, PS, ljubim te in Jonah Hex. Foto: Reuters
Crudup in Wattsova sta očitno romanco z malih zaslonov prenesla v resničnost. Na sliki prizor iz serije The Gypsy. Foto: IMDB
Wattsova in Schreiber sta bila še takole dva tedna pred razhodom na lanskem beneškem festivalu videti povsem srečna. Foto: Reuters
Crudup in Claire Danes v filmu Stage Beauty. Foto: IMDB

Zadnja v vrsti: sveže ločena Naomi Watts.

Da sta 48-letna oskarjevska nominiranka in leto dni starejši kolega par, je prišlo na dan prejšnji teden, ko so ju paparaci ujeli z roko v roki med sprehodom po New Yorku.

"Videti sta bila srečna, veliko sta se smejala, nato pa odšla z roko v roki," je za Page Six takrat poročal očividec, ki je igralca motril med kosilom v eni od newyorških kavarn. Skupaj so ju na kosilu opazili pred tem že marca.

Wattsova in Crudup sta se spoznala na snemanju nove Netflixove serije Gypsy, v kateri igrata zakonski par.

Po 11 letih konec zveze
V Angliji rojena igralka je bila pred tem 11 let v zvezi z igralcem Lievom Schreiberjem, s katerim sta se, na presenečenje mnogih, razšla konec septembra lani, čeprav sta se še isti mesec na videz srečna in z roko v roki sprehajala po rdečih preprogah filmskih festivalov v Benetkah in Torontu.

Par ima dva otroka, osemletnega Samuela in 10-letnega Alexandra, ter ostaja v prijateljskih odnosih – ravno včeraj je na primer igralka objavila na Instagramu skupno družinsko fotografijo ob Alexandrovem rojstnem dnevu.

Zvezdnica Mulholland Driva in novega Twin Peaksa je o razhodu nedavno spregovorila v intervjuju za avstralsko izdajo revije Vogue. "So dobri in so slabi dnevi, z Lievom pa ostajava v odličnih odnosih in se trudiva po najboljših močeh zaradi otrok. Upava, da bova tako tudi nadaljevala," je povedala igralka, ki je bila pred tem v zvezi z že pokojnim igralcem Heathom Ledgerjem.

Tudi ta razhod je bil prijateljski, ona je kmalu za tem spoznala Schreiberja, on pa Michelle Williams. O pokojnem oskarjevcu je Wattsova ganljivo spregovorila tudi v povsem svežem dokumentarnem filmu Jaz sem Heath Ledger.

Zapustil nosečo Parkerjevo
Malce burnejše konce zvez ima za seboj Crudup. Igralec, ki je odrastel z očetom in mamo, ki sta se v njegovem otroštvu ločila, se nato ponovno poročila, nato pa še drugič ločila, je bil leta 1990 v zvezi s slikarko in igralko Laurel Holloman, najbolj znano po vlogi v lezbični seriji Ženske zadeve (The L Word).

Med snemanjem filma Inventing the Abbotts naj bi se zapletel z igralko Jennifer Connelly, preden je leta 1997 presedlal na Mary-Louise Parker. Z zvezdnico serije Gandža je bil v zvezi do leta 2003, preden jo je zapustil zaradi igralke Claire Danes, ki jo je spoznal med snemanjem filma Stage Beauty. Parkerjeva je bila takrat šest mesecev noseča.

Igralka res nima sreče na ljubezenskem področju – po Crudupu je bila v zvezi z zvezdnikom serije Živi mrtveci Jeffreyjem Deanom Morganom, s katerim sta se leta 2008 zaročila, a jo je on nato prevaral s 15 let mlajšo igralko Hilarie Burton, ki je kmalu za tem zanosila.

Crudup in Danesova sta bila medtem v zvezi tri leta, preden sta se leta 2006 razšla.