Carey Mulligan je nekaj tednov po porodu začela promocijske dejavnosti za film Mudbound. Foto: Reuters
Carey Mulligan je nekaj tednov po porodu začela promocijske dejavnosti za film Mudbound. Foto: Reuters

Carey se je v sredo, torej že nekaj tednov po porodu, o katerem sta z možem, 30-letnim glasbenikom Marcusom Mumfordom, v javnosti molčala, pojavila na filmskem festivalu v Torontu, kjer je predstavila svoj prihajajoči projekt, zgodovinsko dramo Mudbound. Nominiranka za oskarja in modna muza je nosila obleko pariške modne hiše Chanel in se prijazno fotografirala z oboževalci.

Mulliganova in Mumford, član zasedbe Mumford & Sons, svojo zasebnost vztrajno ohranjata zase. V pogovoru za modno revijo Vogue, na katere naslovnici je bila že trikrat, je igralka leta 2015 povedala: "Marcus je edina stvar, ki jo lahko ohranim samo zase, zato se trudim, da ostane tako."

Vendarle pa je znan podatek, da sta se spoznala že v otroštvu, ko sta bila dopisovalca, nato izgubila stik in se spet zbližala v odraslosti. Poročila sta se leta 2012, v septembru 2015 pa dobila prvorojenko Evelyn, ki ima zdaj še bratca ali sestrico - spol otroka, ki naj bi ga Mulliganova rodila avgusta, javnosti še ni znan. Tudi nosečnosti Carey ni nikoli javno potrdila, se je pa o njej veliko ugibalo, predvsem v britanskih tabloidih.