James Harden s Khloe Kardashian in njenima polsestrama Kylie in Kendall Jenner. Foto: Instagram James Harden
James Harden s Khloe Kardashian in njenima polsestrama Kylie in Kendall Jenner. Foto: Instagram James Harden
false
Članica najbolj razvpitega ameriškega klana zabavne industrije. Foto: Instagram Khloe Kardashian

"Pustila ga je pred nekaj tedni," je za Us Weekly povedal neimenovani vir, o razhodu pa pišejo vsi ameriški mediji.

31-letno Khloe in pet let mlajšega Jamesa so prvič opazili skupaj julija lani, v tem obdobju pa sta preživela kar nekaj vzponov in padcev, a sta kljub temu vse do zdaj zdržala v zvezi. Tokrat pa naj bi bilo njune romance resnično konec.

James in Khloe sta šla skozi težko obdobje, ko nista mogla veliko časa preživeti skupaj, saj je Kardashianova stala ves čas ob strani svojemu odtujenemu možu, prav tako košarkarju Lamarju Odomu v trenutkih, ko se je boril za življenje.

Spomnimo, za Lamarja je bilo skoraj usodno predoziranje v eni izmed lasvegaških javnih hiš. Iz kome se je Odom, odpovedalo mu je srce in drugi življenjsko pomembni organi ter je bil po prihodu v bolnišnici v komi in priključen na dializo -, prebudil po 72 urah ter začel dihati brez pomoči aparatov.

Kot je povedala Khloe, je James razumel situacijo, v kateri se je znašla: "Podpiral me je pri vsem, čeprav verjamem, da mu včasih ni bilo lahko. On je bil super, jaz sem bila pa ves čas iskrena."

Odom okreva
Pretekli konec tedna so najmlajšo Kardashianovo videli na sprehodu z Odomom, kar je še en znak, da je nekdanji košarkarski zvezdnik na poti k popolnemu okrevanju.

Par je preklical ločitev po skoraj usodnem večeru za Odoma, a kot je Khloe povedala pozneje, je to storila zgolj zaradi medicinskih razlogov, ne kot znak, da sta na poti do sprave.