Sunek vetra je irskega vremenarja ujel povsem nepripravljenega. Foto: Youtube/Deric Hartigan
Sunek vetra je irskega vremenarja ujel povsem nepripravljenega. Foto: Youtube/Deric Hartigan

Sprva je vse potekalo kot običajno - po prvih dnevnih novicah v jutranji kontaktni oddaji je na vrsto prišla vremenska napoved in v kadru se je prikazal Deric Hartigan, ki je Ircem povedal, da je petkovo jutro deževno in vetrovno ter da bo tak tudi konec tedna, nato pa je njegov stavek nenadoma presekal vzklik.

V njegov dežnik se je namreč uprl veter, sunek pa je bil tako močan, da je tega skupaj z Dericom potegnilo iz kadra in gledalci so lahko videli le še prazen park za njegovim hrbtom.

Izmaličeni dežnik in vsesplošni smeh
Čez nekaj sekund je kamera pokazala studio, v katerem sta se glasno krohotala voditelja, nato pa se je na zaslone spet vrnil Deric, prav tako nasmejan do ušes - in na srečo nepoškodovan.

Precej slabše jo je odnesel njegov rumeni dežnik, ki ga je, povsem zmečkanega, vremenar neuspešno skušal poravnati, kar je voditelja znova nasmejalo. "Dobrodošli v petku," je zacvilila voditeljica.

Deric je svoj smisel za humor nato odnesel še na družbena omrežja, kjer se veselo šali na svoj račun. Posnetek incidenta je naložil tudi na lastni Youtubov kanal ter na Instagram, kjer je zapisal, da si ga je mati narava tokrat pač pošteno privoščila, na Twitterju pa se je pošalil, da je bil to vrhunec njegove kariere in dodal: "Ko gre narobe, gre narobe! Dobrodošli v poletje 2017!"