Zabava
35-letnica je po letih molka le spregovorila o svojem kratkem zakonu z Murrayjem. Foto: Reuters
Zakon Busheve in Murrayja velja za enega krajših v Hollywoodu. Foto: Reuters
Po ločitvi od Murrayja je našla svojo srečo v objemu stanovskega kolega Austina Nicholasa. Foto: Reuters

Dodaj v

Nekdanja zvezdnica One Tree Hill: Prisilili so me v zakon

Chad Michael Murray zanika navedbe
14. junij 2018 ob 20:43
Los Angeles - MMC RTV SLO

Veljala sta za sanjski zvezdniški par – vsaj za ljubitelje serije One Tree Hill –, toda Sophia Bush in Chad Michael Murray sta se le pet mesecev za tem, ko sta se leta 2005 poročila, razšla.

"Vsi so bili nekoč stari 22 in neumni," je dejala Busheva v oddaji Siius Xm. "To ni bil korak, ki sem si ga želela narediti. Dekleta se morajo naučiti, kako lahko zavzamejo prostor na način, za katerega moški mislijo, da so zanj upravičeni," je še dodala igralka, ki jo oboževalci serije poznajo po vlogi Brooke Davids.

Ko jo je voditelj Andy Cohen vprašal, ali lahko malce bolj pojasni, kako se je lahko poročila z nekom, s katerim se ni hotela, je nadaljevala: "Kako lahko vse pustiš na cedilu in kaj je pravi boj? Ko ti nadrejeni govorijo, da si edina oseba, ki pripravi drugo osebo, da pride pravočasno na delo in 200 drugih ljudi lahko vidi svoje otroke zvečer ali pa jih tudi ne, če se naš snemalni dan ne začne točno."

35-letna igralka, ki je pred časom presenetila oboževalce serije Chicaška policija, ko je naznanila, da jo zapušča, je še dodala, da je javnosti veliko stvari skritih. "S Hilarie sva se včasih norčevali ob misli, da bi lahko imeli oddajo o zaodrju snemanja, in ta drama bi bila veliko večja od tiste, ki so jo pisali scenaristi," je še dodala Busheva in ob tem omenila svojo soigralko Hilarie Burton, ki je v seriji upodobila lik Payton Sawyer dekleta, ki je dočakala srečni konec z Lucasom Scottom fantom, ki ga je upodabljal Murray.

Po intervjuju se je oglasila Murrayjeva predstavnica za stike z javnostjo. "Zgodba je lucidna," je dejala za revijo People. "Chad je izjemno profesionalen človek in se ne bi nikoli poročil zaradi kakšnega drugega razloga kot zaradi ljubezni. 13 let po ločitvi od Sophie je srečen družinski človek. Šel je naprej in meni, da se mu ni treba več spuščati na takšno raven pogovorov."

Vsi ljubezenski trikotniki
Murray in Busheva sta se spoznala na snemanju najstniške serije One Tree Hill. Poročila sta se 16. aprila 2005, ločila pa 26. septembra 2005. Ločitev je zahtevala Busheva, ker naj bi jo njen mož prevaral s starleto Paris Hilton. Da bi bile stvari še bolj neprijetne, pa je poskrbel Murray, ki se je kmalu po ločitvi zaročil z mlado igralko Kenzie Dalton, ki je imela manjšo vlogo v seriji. Par je bil sedem let zaročen, nato pa sta se razšla leta 2013. Murray se je začel sestajati s soigralko v seriji Chosen Sarah Roemer, s katero imata danes dva otroka.

Busheva se je po ločitvi od Murrayja začela sestajati še z enim zvezdnikom serije One Tree Hill, Jamesom Laffertyjem (ki je v seriji upodabljal brata lika, ki ga je igral Murray). Po koncu njune zveze pa se je sestajala z igralcem Austinom Nicholasom prav tako igralcem v omenjeni seriji, ki je v poznejših sezonah upodabljal partnerja Brooke Davids. Toda tudi ta zveza ni obstala. Busheva je na koncu našla srečo v objemu programskega menedžerja pri Googlu Dana Fredinburga, s katerim sta se razšla leta 2014.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
Zlobni genij
# 14.06.2018 ob 20:54
Ne morem verjeti, da sem prebral celoten članek. Včasih so dejali, da je vsaka informacija koristna na svojevrsten način, ampak tokrat dvomim, da mi bo koristilo s kom se je oženila, s kom se je ločila, in pa s kom je spolno občevala ena sicer zelo luštna igralka na, med, in po snemanju omenjene televizijske serije. :)
fah-q
# 14.06.2018 ob 21:19
tole zgoraj zgleda vsi z vsemi...in pol po letih ugotovijo, da to ni blo to...in vsi so v nekaj prisiljeni...

krneki...

prisiljen si le umret....vse ostalo lahko odpikaš.
gesan
# 14.06.2018 ob 22:04
Pride tja, se polna šampanjčevih mehurčkov ziba okoli pomembnosti, ga upeca in s tem postane slavna...

in potem čez nekaj cajta izjavi, da so jo zlorabljali.
Takšni bi še svoj obešalnik obtožili, da zlorablja njihov plašč, ki so ga sami obesili nanj.

Saj ne rečem, da se ne zganjajo hinavščine vseh sort.
Ma če hočem bit z barami potem lahko pričakujem, da bo tudi mene kaj vščeknilo in koštalo.
hernandez
# 15.06.2018 ob 01:06
to me spominja na en pregovor iz jugovine, ko naj bi bosanc rekel romu: "Ni meni žal, ker mi ti lažeš, žal mi te je, ker misliš da ti verjamem."
StpSorsOF
# 15.06.2018 ob 07:13
definitivno nam ni treba Hollywoodu slediti v cemerkoli,
to je Potemkinova vas,
vsi lepi in napudrani navzven,
navznoter pa nic, le gonja za slavo in prenarejanje
gesan
# 14.06.2018 ob 22:00
To je že vse bulano!

Kaj ste vi mislili, da je hollywood zgodba o poštenju in pravičnosti?

A se hecate?
SpicyWeiner
# 15.06.2018 ob 07:56
V tem Hollywoodu so vsi malce umsko moteni..
rarec
# 15.06.2018 ob 09:18
Murrayjeva predstavnica za stike z javnostjo zagotovo ni izjavila, da je zgodba lucidna (ker bi jo s tem označila za točno). Ludicrous pomeni neverjetno, noro, smešno. Sicer pa ne morem verjet, da sem šel to brat :-)
bori
# 14.06.2018 ob 23:45
strici iz ozadja.. tudi v holliwoodu
leond
# 14.06.2018 ob 21:50
Tudi v seriji je bila bitchy.
drops29
# 15.06.2018 ob 11:55
Ah, Zofi, Zofi... Imela je težave v One tree hill, ker se je zapletala s soigralci. Potem je prišel Chicago P. D. kjer se je spet zapletla s soigralcem (v članku ni omenjeno) in ko sta šla narazen je spet zaradi po njenem kdove česa odšla. Bi rekla da je problem v njej, ne v drugih. Še malo, pa bo pobrala sloves druge Katie Heigl - The troublemaker....
zamudnik
# 15.06.2018 ob 10:23
Eeeeee... Bi moral prebrati še enkrat, pa ne bom.
pietetnik
# 14.06.2018 ob 21:22
Včasih so se starši dogovorili za poroko. Tedaj sedaj ni več, mamo pa tole!?!
Kazalo