Foto:
Foto:

Kot poroča opravljivi portal TMZ, naj bi bila zgodba o sumu na ebolo le krinka za Torijine resnične težave, ki izvirajo predvsem iz njenih najnovejših zakonskih zdrah z Deanom McDermottom, s katerim imata štiri majhne otroke. Dean, ki se je v preteklosti bojda boril z alkoholizmom, naj bi namreč spet posegel po steklenici, prav v času, ko je popival, pa naj bi igralko konec lanskega leta prevaral.

Po poročanju tabloidov je par, ki je pred časom precej zaslužil s svojim resničnostnim šovom, zdaj skoraj obobužal, Torijina mama Candy pa jima kljub velikemu bogastvu (je vdova slavnega hollywoodskega producenta Aarona Spellinga, ki je od vseh svojih milijonov hčeri namenil "borih" 800 tisočakov zelencev) noče pomagati.

Kaj pa, če ni nič res?
Bojda se prijatelji 41-letne Spellingove pripravljajo na intervencijo in upajo, da bo igralki v zatonu odprla oči. Za zdaj je še vedno v bolnišnici, od koder je na Instagram objavila fotografijo sebe na bolniški postelji z infuzijo. V pripisu je namignila, da se je končno soočila z resnico, da "neke osebe nikoli ne bo tam, ko jo bo potrebovala". Najverjetneje je mislila Deana ...

A znano je, da sta si zakonca že nekajkrat z izmišljenimi osebnimi dramami pomagala do hitrega zaslužka s prodajanjem izjav tabloidov, so pripomnili poznavalci, ki opozarjajo, da jima vendarle ne gre verjeti čisto vsega.