40-letna avstralska pevka pripravlja nov album. Foto: AP
40-letna avstralska pevka pripravlja nov album. Foto: AP

Potem ko se je leta 2008 končala njena zakonska idila s frontmanom skupine Silverchair Danielom Johnsom, so mediji začeli pevko povezovati s številnimi slavnimi obrazi: od Harryja Stylesa do princa Harryja. "Po ločitvi sem delala precej nore stvari. Ampak ena dobra stvar se je izcimila iz vsega skupaj: izgubila sem strah," je dejala v pogovoru za Red Magazine.

Toda po intervjuju se je izkazalo, da je bila velika večina imen le izmišljotina rumenih medijev. Tako se po besedah pevke, ki jo je svet spoznal po uspešnici Torn, ni nikoli zapletla v razmerje z angleškim popzvezdnikom Robbiejem Williamsom. "Ne, nikoli se ni zgodilo," je bila jedrnata. Po drugi strani pa je priznala, da je bila v razmerju z zvezdnikom nekoč priljubljene serije Prijatelji Davidom Schwimmerjem. "Da, to je bilo srečno razmerje," je priznala.

Podobno kot z Williamsom se ni nikoli zapletla s princem Harryjem, čeprav sta znanca, je dodala. Čeprav so jo mediji povezali tudi s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom - še v času, ko je bil poročen z Gwyneth Paltrow, je po besedah Imbruglie vse skupaj izmišljotina. "Sva prijatelja, ampak že več let ga nisem videla," je dodala.

Precej bolj posredna pa je bila v odgovoru, kaj se je zgodilo med njo in članom skupine One Direction Stylesom. Novinar je ob tem zapisal: "Gledala je naravnost, odgovorila je: 'Ne.' In nato zavila z očmi."