Ameriški pevec je do svetovne prepoznavnosti prišel na račun uspešnice Blurred Lines in pozneje zaradi tožbe družine Marvina Gaya, ki ga je obtožila plagiatorstva. Foto: EPA
Ameriški pevec je do svetovne prepoznavnosti prišel na račun uspešnice Blurred Lines in pozneje zaradi tožbe družine Marvina Gaya, ki ga je obtožila plagiatorstva. Foto: EPA

"Spomnim se, kako sta me moja ekipa in založba svarila, da naj ne izdajam ničesar, toda stali so mi ob strani," je dejal Thicke po poročanju spletne strani Contractmusic. Če bi imel možnost, bi danes ravnal drugače. Namesto da bi album, ki ga je poimenoval Paula, promoviral oz. prodajal, bi ga podaril. "Tako bi ohranil sporočilo, ki sem ga želel deliti, nedotaknjeno," je dodal pevec. 38-letnik je z njim želel podariti danes nekdanji ženi album skladb, s katerimi jo je želel dobiti nazaj. Pattonova ga je namreč zapustila, ker jo je prevaral s profesionalno maserko Jasmine.

Zvezdnika sta imela več let razmerje s profesionalno maserko Jasmine, ki pa je (oziroma naj bi) bilo zgolj erotične narave. S "trojčkom" sta se oba strinjala, Paulo pa je zmotilo, ko sta se nekega dne Robin in maserka strastem predajala brez nje. Odnos je želel popraviti z nastopom na podelitvi nagrad BET 2014, toda k pameti ga je nato spravil šele njegov prijatelj Craig Crawford. "Prišel sem domov in moj najboljši prijatelj zadnjih 20 let Craig Crawford je dejal: 'Videl sem te med nastopom na podelitvi nagrad BET. In moram ti priznati, prijatelj: delaš norca iz sebe. Izpadeš bebec.'," je pripovedoval Thicke.

Par tudi uradno ločen
"Takrat sem spoznal, da sem izgubil kompas. Meni se je poteza zdela romantična, toda na koncu sem se osramotil," je sklenil pevec. Thicke in Pattonova, ki imata skupaj sina Juliana, sta se spoznala že pri 14 letih v nekem klubu v Los Angelesu. Hitro sta se zbližala in postala par, leta 2005 pa sta zvezo okronala s poroko. Papirje za ločitev sta vložila lansko jesen, od marca pa sta tudi uradno ločena.