Pred dnevi je revija People za najbolj seksi moškega leta izbrala zvezdnika akcijskih filmov Chrisa Hemswortha. Foto: People
Pred dnevi je revija People za najbolj seksi moškega leta izbrala zvezdnika akcijskih filmov Chrisa Hemswortha. Foto: People
Ryan Gosling v komediji Stupid, Crazy, Love - še v filmu se je njegova soigralka Emma Stone izpostavljala, kako je videti, kot da bi ga kdo narisal. Foto: Kolosej

Viri namreč poročajo, da se Goslingu naziv ne zdi primeren za njegovo podobo, zato naj bi ga - vztrajno zavračal. Letos je najbolj seksi moški postal avstralski igralec Chris Hemsworth, predtem pa so naslov v zadnjih petih letih osvojili Adam Levine, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum in Johnny Depp.

"Poskušali so že kar nekajkrat, še posebej leta 2011, ko je bilo njegovo veliko leto," je za The Wrap povedal član Peoplove uredniške ekipe. "Večkratna prizadevanja je igralčeva ekipa vztrajno zavračala. Njihovo enoglasno mnenje je bilo, da je Ryan preresen za to, preveč sofisticiran."

People navedbe zanika
Če je to res, tega pri Peoplu ne priznavajo in vztrajajo, da seksapilnega Goslinga preprosto še niso izbrali. Pri tem so največji pogrom Goslingovih oboževalk doživeli prej omenjenega leta 2011, ko se je tako slavno razgalil v komediji Crazy, Stupid, Love, a tudi to ni bilo dovolj za Peoplovo priznanje, ki je takrat šlo Bradleyju Cooperju.

Rezultat? Miniprotest pred sedežem revije na Manhattnu, na katerem se je zbralo nekaj deset oboževalcev z maskami Ryana Goslinga in napisi "Ryan Gosling je dokaz, da Bog obstaja, in ta je ženskega spola".

"Čeprav se osebno veselim dneva, ko bo Ryan Gosling imenovan za najbolj seksi Zemljana, to ni bilo njegovo leto," pojasnjuje uredniški direktor revije Jess Cagle. "Naš letošnji zmagovalec, Chris Hemsworth, je bil naša prva in edina izbira. In če se želite vedeti, zakaj, ga samo poglejte. Mislim, resno."

31-letni Hemsworth je zaslovel s franšizo o bogu groma Thoru, poročen je z igralko Elso Pataky, s katero imata tri otroke, njegov mlajši brat Liam pa je zvezdnik franšize Igre lakote.