Takole sta se zaljubljenca zabavala za dan neodvisnosti. Foto: Instagram
Takole sta se zaljubljenca zabavala za dan neodvisnosti. Foto: Instagram

Čeprav se je glasbeni par na začetku skrival pred očmi javnosti, so ju paparaci večkrat "zalotili" med skupnimi obiski koncertov in na poti na romantične večerje. Čprav so mediji že na veliko poročali o noemi zvezdniškem ljubezenskemu razmerju, pa zveze nista potrdila.

Sestajati naj bi se začela že v začetku letošnjega leta, prva "uradna potrditev" pa je prišla prek pevkinega družabnega omrežja. Na začetku junija je Taylor na Instagramu objavila fotografijo sebe in didžeja v bazenu, v zadnjih dneh pa je dodala še nekaj fotografij.

Na predvečer ameriškega dneva neodvisnosti pa je prvo fotografijo 25-letne pevke s svojimi sledilci delil tudi Harris. Na fotografiji, ki jo lahko vidite spodaj, Taylor stoji za žarom, Calvin pa je ob fotografiji zapisal: "Tudi kuha." Zaljubljenca sta sicer ameriški praznik praznovala v družbi zvezdniških prijateljev, med katerimi so bili tudi Gigi Hadid, Joe Jonas in sestre Haim.

Calvina so pred dnevi opazili tudi na koncertu Swiftove v Dublinu. Svoje dekle je spremljal tik ob odru, obiskovalci koncerta pa so opazili, da mu je Taylor večkrat namenila pogled, z gesto pa je nakazala tudi, da njemu posveča pesem I Know Places.