Odločitev Victorie, da se posveti modi, po slišanem sodeč, ni bila napačna. Foto: Reuters
Odločitev Victorie, da se posveti modi, po slišanem sodeč, ni bila napačna. Foto: Reuters

vodah hiphopa.

Victoria Beckham je očitno hotela tudi po razpadu skupine Spice Girls nadaljevati pevsko kariero in se je leta 2003 podala v hiphoperske vode. S pomočjo producenta Damona Dasha, znanega predvsem kot soustanovitelja založbe Roc-A-Fella Records, je posnela album Come Together, ki pa nikoli ni bil izdan, saj je založba Telstar že pred izdajo albuma bankrotirala. Victoria se je kmalu zatem znašla v oblikovalskih vodah, album pa je vse do danes, ko so se demoposnetki pojavili na spletu, utonil v pozabo.

Dash je o sodelovanju z Victorio, ki je bila v skupini Spice Girls znana kot Posh Spice, povedal: "Ko sem jo prvič spoznal, mi je povedala, da se ukvarja s petjem. Seveda sem poznal skupino Spice Girls, a nisem vedel, kdo je Victoria. Poslušal sam njeno glasbo in ji odkrito povedal, da je sranje. Zato sem ji predlagal, da ji pomagam."

Pomanjkanje talenta nadomestila s trudom
Kljub različnim glasbenim okusom sta se takoj ujela, Dash je razkril, da je pri njej občudoval predvsem pogum: "Všeč mi je bila, ker se ni ničesar bala." A vseeno je opazil, da glas ni njena močna točka: "Ni bila Mariah Carey, ampak svojo nalogo v studiu je vseeno opravila. Pomanjkanje talenta je nadomestila s trudom."

Njuno sodelovanje se je končalo, ko je Victoria za svojega menedžerja najela Simona Fullerja, ki naj bi ji pomagal pri promociji samostojne glasbene kariere. Fuller je želel, da bi Victoria nadaljevala v popvodah, Dash pa se s tem ni strinjal, zato se ga je hotel Fuller znebiti, kar mu je sčasoma tudi uspelo, še poroča The Telegraph.