Beckhamova tokrat (in za vedno?) ostaja doma. Foto: EPA
Beckhamova tokrat (in za vedno?) ostaja doma. Foto: EPA

Geri Halliwell (po poroki znana kot Geri Horner) je po poročanju BBC Newsbeat potrdila, da na turnejo odhajajo nepopolne. Govorice, da je Posh Spice (kot je vzdevek Beckhamove) preveč zaposlena, so se izkazale za resnične. "Toda nič ni zagotovo in dokončno," je dejala Ginger Spice in dodala: "Ko bo odločitev dokončna, jo bomo sporočile skupaj."

Spice Girls so na zadnje strnile svoje vrste leta 2012 na slovesnosti ob sklepu olimpijskih iger v Londonu. Predtem pa so se leta 2007 vrnile na odre s turnejo, ki so jo razprodale v pičlih 38 sekundah, a so jo končale predčasno, saj so nekatere datume preprosto odpovedale.

Beckhamova je že v preteklosti poudarjala, da nima nobenih načrtov, da se združi z Baby, Scary, Ginger in Sporty Spice. "Včasih moraš vedeti, kdaj je konec, da zapustiš zabavo," je lani komentirala Beckhamova. "Velika čast je bila, da smo lahko nastopile na olimpijskih igrah. Zelo sem ponosna na nastop. In to je bil tudi popolni trenutek za besede: 'Bilo je čudovito. Hvala vsem, toda nikoli več,'" je še dejala Posh Spice.

Hornerjeva se je po nastopu Adele v oddaji Jamesa Cordena Car Pool Karaoke, ko je zapela njihovo veliko uspešnico Wannabe, šalila, da bi kar njo prosili, ali bi lahko nadomestila Victorio.

Ampak smo že poročali, Beckhamova je svojo strast do mode spremenila v imperij, zato je glasba na stranskem tiru. Njeno premoženje ocenjujejo na 300 milijonov ameriških dolarjev (a ne samo zaradi preteklega delovanja v Spice Girls), Geri Halliwell na 100 milijonov dolarjev, Melanie Chrisholm na 33 milijonov ameriških dolarjev, za tri milijone manj premoženje Emme Bunton, medtem ko za Melanie Brown ni podatka.