Igralca sta dobila prvega skupnega otroka. Foto: Reuters
Igralca sta dobila prvega skupnega otroka. Foto: Reuters
Igralka Evangeline Lilly je drugič postala mamica. Foto: Reuters
Bobby in Rose pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto: Reuters

Zvezdnik filma Pobesneli Max: Cesta besa je igralko spoznal na snemanju serije Wuthering Heights leta 2009, zaročila sta se leto pozneja, do poročnega oltarja pa sta se sprehodila julija lani. Ime in spol otroka igralskega para za zdaj ni znano.

Igralec ima iz prejšnje zveze z Rachel Speed sedemletnega sina Toma.

Evangeline prav tako skrivnostna
35-letna kanadska igralka Evangeline Lily je glede svojega zasebnega življenja zelo skrivnostna, na premieri filma Ant-Man je šele razkrila, da je visoko noseča. Tudi tokrat ni hitela z objavo sporočila za javnost, kot to počnejo številni zvezdniki, tako da je ime in spol drugega otroka za zdaj neznano.

Igralka ima z dolgoletnim partnerjem Normanom Kalijem, ki ga je spoznala med snemanjem Skrivnostnega otoka (Lost) - delal je v producentski ekipi - štiriletnega sina Kahekilija Kalija.

Za revijo Ocean Drive je januarja povedala, da ji nosečnost zelo ustreza in da je nekoč celo sanjala o šestih otrocih. Z možem si že nekaj časa prizadevata tudi posvojiti otroka oziroma več otrok, ampak - kot je povedala - je proces posvojitve zelo zahteven.

Bobby in Rose pričakujeta
Kmalu pa se bosta prvega skupnega otroka razveselila 36-letna avstralska igralka Rose Bryne in devet let starejši ameriški igralec Bobby Cannavale. Igralko so paparaci ujeli na losangeleškem letališču, nosečniškega trebuha pa ni mogla skriti.

Igralca sta v zvezi od leta 2012, prvo leto pa sta jo uspešno skrivala pred radovednimi očmi javnosti, leta 2013 je Bobby Cannavale svojo ljubezen javno izrazil, ko se je ob prejetju emmyja za stransko vlogo v dramski seriji Imperij pregrehe (Boardwalk Empire) zahvalil tudi svoji ljubezni Rose. Skupaj sta nastopila v filmih Spy, Adult Beginners in Annie.

Bobby ima sicer iz prvega zakona z igralko in scenaristko Jenny Lumet 20-letnega sina Jacka, ki se prav tako ukvarja z igralstvom.