Clooneyja so pozdravili oboževalci. Foto: Reuters
Clooneyja so pozdravili oboževalci. Foto: Reuters

200-glava množica je zvezdnika pričakala pred gostilno, najvztrajnejši med njimi so se tam zbrali že ob sedmi uri zjutraj, da bi zasedli najboljša mesta.

George je z oboževalci tudi poklepetal in poziral z njimi za selfije. Pozneje se je odpravil v gostilno, kjer so mu vsi delavci - četrtina med njimi so nekoč bili brezdomci - z navdušenjem predstavili koncept njihovega delovanja. Tam si je igralec privoščil sendvič z avokadom, pestom in poprom, v gostilni pa je pustil tudi napitnino.

Clooney je povedal, da je prišel v gostilno, da podpre njihovo poslovanje: "Všeč mi je to, kar počnejo. Mislim, da gre za zelo pomemben namen. Menim, da je ideja, da si vsi skupaj pomagamo tudi v težkih trenutkih, zelo pomembna."

Lastnik Social Bita je po odhodu igralca povedal: "Vedeli smo, da je George pravi dobrodelnež, zato smo ga poklicali in ga povabili na Škotsko. Z veseljem je sprejel vabilo."

Med vsemi oboževalci je največ sreče imela Heather McGowan, ki je zmagala na izboru, s čimer si je pridobila kosilo s slavnim igralcem.