Eugene se je prijel vzdevek Pie (Pita), saj njeni prijatelji pravijo, da je sladka kot pita. Foto: AP
Eugene se je prijel vzdevek Pie (Pita), saj njeni prijatelji pravijo, da je sladka kot pita. Foto: AP

Eugena Washington je navajena poziranja pred fotografskimi objektivi, saj se že dobro desetletje giba v modnih vodah. Pred leti se je udeležila resničnostnega šova Ameriški top model (America's Next Top Model), kjer se ji je zmaga za las izmuznila, a ji je nastop v priljubljenem šovu vseeno prinesel nekaj dobičkonosnih manekenskih pogodb.

Lani decembra je postala zajčica meseca decembra, letos pa jo je slavna revija za moške razglasila za zajčico leta. Eugena Washington je postala šele tretja Afroameričanka, ki je bila razglašena za zajčico leta.

Spremenil se je pogled na lepoto
"Svet se spreminja, spreminja pa se tudi pogled na lepoto, zdi se mi, da ljudje bolj sprejemajo drug drugega. Raznolikost je vedno dobrodošla in Hef je zagotovo eden izmed tistih, ki se je ves čas boril za človekove pravice in je vedno sprejemal drugačnost," je o dejstvu, da je šele tretja Afroameričanka, ki je bila izbrana za zajčico leto, povedala Washingtonova, ki bo v žep po zaslugi naziva pospravila tudi 100.000 dolarjev.

Eugena Washington je prav tako prva zajčica, ki se na desetih straneh, toliko so ji jih namreč v prihajajoči izdaji revije posvetili, ne pojavlja več gola. Playboy je namreč lani sklenil, da je golim fotografijam žensk v njihovi reviji odklenkalo, a ob tem poudarjajo, da njihove fotografije zaradi tega niso nič manj vroče, še poroča Hollywoodlife.