Mladega nadobudneža je zavrnilo vseh 100 vprašanih deklet. Foto: Youtube
Mladega nadobudneža je zavrnilo vseh 100 vprašanih deklet. Foto: Youtube

Videoekipa YouTubovega kanala "whatever", kjer redno objavljajo potegavščine in skrite kamere, se je odločila za nov družbeni poskus - svojega člana je v svet poslala z nalogo, naj 100 deklet v javnosti povsem neposredno vpraša, ali bi bile pripravljene imeti z njim spolni odnos.

Odzivi deklet so bili zelo različni - od smeha do vsebine kozarca, izpraznjene v njegov obraz. Vsi pa so imeli eno skupno točko - odgovor "ne"! Mladega nadobudneža je tako zavrnilo vseh 100 deklet.

Dekle je imelo več uspeha
Nato so se vloge zamenjale in na ulico se je odpravila privlačna Andrea. Dolgolaska, oblečena v kratke hlačke iz džinsa, je s širokim nasmehom ustavljala mimoidoče fante in jim postavila enako vprašanje - ali bi seksali z njo.

Nekatere je vprašanje popolnoma osupnilo in so jo spraševali, ali je v njeni glavi vse v redu oziroma ali je pijana, starejši gospod ji je zagrozil tudi s klicem na policijo. A Andrea se je nazadnje lahko pohvalila s 50-odstotnim uspehom, saj so bili drugi takoj za stvar.

Videa sta takoj postala viralna
Videoposnetka sta v trenutku postala velikanska uspešnica - na kanalu "whatever" so ju namreč objavili šele včeraj, vendar sta do zdaj zbrala ogromno ogledov. Jordanovi obupani poskusi imajo trenutno tako že skoraj 600.000 ogledov, Andreine neposredne ponudbe pa imajo že več kot dober milijon ogledov, tudi vi pa si jih lahko ogledate v priloženih videoposnetkih.