Georgina in Kayla se zavedate, da nista videti naravno, ampak pravita, da tega nista niti želeli. S svojim videzom sta zelo zadovoljni in želita še več operacij. Foto: YouTube
Georgina in Kayla se zavedate, da nista videti naravno, ampak pravita, da tega nista niti želeli. S svojim videzom sta zelo zadovoljni in želita še več operacij. Foto: YouTube
V bližnji prihodnosti si želita povečati tudi zadnjici in dodatno napolniti ustnice, Kayla pa si bo popravila tudi nos. Foto: YouTube
Njuna vzornica Katie Price. Foto: Reuters

Angleška manekenka, pevka in televizijska osebnost Katie Price, bolj znana kot Jordan, je bila s svojimi številnimi lepotnimi popravki navdih za 38-letno Georgino Clarke in njeno 20-letno hčerko Kaylo, ki sta prestali že številne plastične operacije in druge lepotilne posege.

Kayla si je dala povečati oprsje, napolnila si je ustnice, si podaljšala lase, redno pa obiskuje frizerko, manikerko, solarij in kozmetičarko. Podobne lepotne posege prestaja tudi njena mama, ki redno uporablja tudi botoks, za katerega pravi, da je od njega odvisna.

"Tako srečna sem, da imam hčerko, kot je Kayla, ki plačuje za moje posege. Ne moti me, da ima "sugar daddyja" in da dela kot striptizeta, zato da lahko plača najine kozmetične popravke, saj živiva svoje sanje," je iskreno priznala Georgina.

Kayla je pri 17 pustila šolo in začela delati kot barska plesalka v Birminghamu, s čimer je zaslužila tudi do 1.300 funtov na teden. Kmalu je v klubu, kjer je delala, spoznala starejšega poročenega moškega, ki ji je ponudil, da bo njen "sugar daddy". V zameno za njeno družbo (in verjetno tudi spolne usluge) ji je plačeval 800 funtov na teden, vendar pa je pred kratkim za to izvedela njegova žena, tako da zdaj Kayla že išče novega spremljevalca, ki bi ji plačeval lepotne operacije.

20-letna Britanka je bila že pri 11 letih velika oboževalka Jordan in takrat je prvič naznanila, da si nekoč želi takšnih prsi, kot jih ima slavna starleta. Želja se ji je izpolnila za 18. rojstni dan, mati pa jo je pri njenem podvigu v celoti podpirala. "Ko mi je Kayla povedala, da si želi povečati prsi in lepotnih operacij, sem bila vesela, da je takšna," je povedala Georgina in dodala, da je na svojo hčerko zelo ponosna.

"Z mamo sva najboljši prijateljici. Z veseljem ji plačam posege, ki pomenijo korak na poti do najinih sanj, da bi bili videti kot Katie Price." In kdaj se je začela obsedenost z Jordan? Georgina je priznala, da se včasih ni kaj dosti ukvarjala s svojim videzom, saj je bila v prvi vrsti mama: "Imela sem štiri otroke, za katere sem morala skrbeti, tako da sem poskušala biti predvsem normalna mama," je povedala 38-letnica, ki ima poleg Kayle še 19-letno Amber, 13-letno Keisho in 6-letnega Romea.

"Nisem se ukvarjala s svojim videzom in nisem se ličila. Imela sem le mišje rjave lase, spete v čop. Bila sem sramežljiva in imela sem občutek, da nisem posebna," se je spominjala Georgina. Vse to se je spremenilo nekega dne, ko je v reviji zagledala Katie: "Izstopala je. Všeč mi je bilo, kako je videti, bila je popolna."

Po tem "usodnem dogodku" je Georgina redno začela kupovati revije, ki so govorile o Jordan, spremljala je njene oddaje in se začela zanimati za plastične operacije ter lepotne posege. Kot otrok se tudi Kayla ni menila za svoj videz in bolj kot princeske jo je zanimal nogomet. Pozneje pa je začela skupaj z mamo spremljati Katie in kmalu je tudi sama postala njena velika oboževalka.

Mati in hči se zavedata, da s svojim videzom izstopata. Pravita, da pogosto slišita tudi opazke na račun tega, ampak sta sami zadovoljni in srečni: "Plastične operacije naju povezujejo kot mater in hčer. Želiva večje prsi, večji zadnjici in biti še bolj podobni barbiki," je komentirala Kayla.