Madonna bo v Avstraliji sklenila sedem mesecev trajajočo turnejo Rebel Heart. Foto: Reuters
Madonna bo v Avstraliji sklenila sedem mesecev trajajočo turnejo Rebel Heart. Foto: Reuters
false
V Avstraliji je Madonna nazadnje nastopila leta 1993. Foto: Reuters

Madonna namreč polni časopisne stolpce z neprimernim vedenjem na koncertih. Po tem, ko je val ogorčenja povzročila med koncertom v Melbournu, ko se je v imenu "umetnosti" izdajala, da je pod vplivom opojnih sredstev, se je nov incident zgodil na koncertu v Brisbanu.

Omenjeni koncert se je začel s skoraj triurno zamudo, potem ko je kraljica popa le stopila na oder, pa se je pošalila, da redko kdaj zamudi, kar je še dodatno razjezilo 13.500-glavo množico: "Težava je v tem, da vi pridete prezgodaj. Ostanite doma, uredite si pričesko, naličite se, popijte tekilo ... Pridite pozneje in potem niti jaz ne bom zamudila." Oboževalcem se je zahvalila za potrpežljivost.

Na stotine besnih oboževalcev je dvorano zapustilo, ko so videli, da pevke še ne bo kmalu na oder, od organizatorjev pa so zahtevali vrnitev denarja.

Nathanael Cooper iz Brisbane Timesa je Madonnino zamudo označil za arogantno, zapisal je še, da so točni obiskovalci čakali na koncert tri ure, tisti, ki so slišali obvestilo, da so začetek koncerta prestavili za uro in pol, pa so čakali na Madonnin nastop "le" 44 minut.

Oboževalci so ostali tudi brez prevoza, saj je javni prevoz ob koncu koncerta že prenehal obratovati.

Organizatorji koncerta Live Nation so povedali, da bi se današnji drugi koncert v Brisbanu lahko začel prav tako z zamudo.

Konec turneje Rebel Heart
Prejšnji teden so na Madonno čakali tudi v Melbournu, oboževalci so štiri ure čakali na nastop kraljice popa, in to kar na dežju.

Madonno čakata še dva nastopa v Sydneyju, s tem pa bo pevka sklenila sedem mesecev trajajočo turnejo Rebel Heart, v okviru katere je imela več kot 80 nastopov v več kot 20 državah.