Nikolina in Frank sta se spoznala pred več kot letom dni v Srbiji. Foto: Youtube/EPA
Nikolina in Frank sta se spoznala pred več kot letom dni v Srbiji. Foto: Youtube/EPA
Nikolina je bila za mis Srbije okronana v začetku meseca. Foto: Youtube

Bojićeva sicer ostaja mis Srbije, saj ji organizatorji natečaja naslova (še) niso odvzeli, čeprav bi ji to lahko. Po pravilih namreč tekmovalke za mis ne smejo biti poročene. 25-letna svetlolaska pa se je še pod dodatnim pritiskom znašla, ko so na dan prišle njene gole fotografije, posnete pred lepotnim izborom.

Očitno je bilo vse skupaj za študentko višje šole za fitnes preveč in je - skupaj s krono - izginila. Kot so sporočili iz agencije Miss Yu, se Nikolina ne javlja nikomur, je pa najela odvetnika, ki naj bi stvar reševal v njenem imenu.
Kot piše Blic, je misica izključila svoj telefon in zaprla profil na Facebooku, kje je trenutno, pa se ne ve, ker ne živi več na beograjskem naslovu, ki ga je navedla ob prijavi na tekmovanje.

Poroka na Floridi
Medtem je prišla v javnost tudi uradna potrditev, da je Bojićeva poročena, in sicer s kanadskim teniškim igralcem hrvaško-srbskega rodu Frankom Dančevićem. To je priznal kar sam Dančević v pogovoru za kanadski portal Asapsports.com: "Počutim se odlično. Vprašajte me čez 20 let. Res sem srečen, moja žena je krasna. Spoznal sem jo v Srbiji in vse je super. Res sem zadovoljen."

Po pisanju kanadskih medijev sta se Dančević in Bojićeva spoznala pred dobrim letom dni v Apatinu, rodnem mestu Frankovega očeta, od koder prihaja tudi Nikolina. Poročila sta se v začetku leta v tajnosti, brez vedenja staršev, na neki floridski plaži, za tem pa sta novico delila s svojimi najbližjimi.