Rihanna meni, da ni tako dobra vzornica, kot je Swiftova. Foto: EPA
Rihanna meni, da ni tako dobra vzornica, kot je Swiftova. Foto: EPA

27-letna pevka z Barbadosa je bila v intervjuju za revijo NME jasna: moji oboževalci naj me ne pričakujejo ob boku Swiftove. Čeprav jo je ljubljenka ameriških src večkrat povabila na svoje nastope, jo je Rihanna vztrajno zavračala.

"Nima smisla," je dodala Rihanna, ampak ob tem priznala, da med pevkama ni nobenih zamer (kot je, recimo, med Swiftovo in Katy Perry - prav ona naj bi bila osrednji motiv za nastanek besedila skladbe Bad Blood). Barbadoška pevka je preprosto mnenja, da imata popolnoma različno bazo oboževalcev. "Mislim, da najini podobi nista isti. Ne ujemata se. In menim, da najino občinstvo ni isto," je dejala Rihanna.

"Z mojega vidika je ona vzornica, jaz pa ne," je še dodala. Rihanna pa je nekaj besed namenila tudi pričakovanemu novemu albumu R8, ki pa še nekaj časa ne bo izšel. "Ni končan," je priznala.

Swiftova je tako ostala brez močnega aduta, ki bi lahko nadgradil njeno postavo zvezdniških gostov, ki jih vabi na vsak svoj koncert. Samo v zadnjem času so se ji na koncertih pridružili Justin Timberlake, Avril Lavigne, The Weeknd, Kobe Bryant, Ellen DeGeneres, Karli Kloss in drugi.