LeBron bo nastopil v Space Jamu 2. Foto: Reuters
LeBron bo nastopil v Space Jamu 2. Foto: Reuters
Leta 1996 sta svet pred Nezemljani rešila Michael Jordan in Zajček Dolgoušček ter drugi risani junaki. Foto: Imdb

Priljubljeni risani junaki se bodo novim dogodivščinam naproti podali v družbi 29-letnega igralca Miami Heatsov. V prvem delu filma s športnimi junaki, ki je izjemno priljubljen med otroki in mladimi, je košarko z 'nenavadnimi liki' igral Michael Jordan.

Novico sta razkrila Charlie in William Ebersol, ki že ustvarjata nadaljevanje priljubljene komedije iz leta 1996. Animirani film bo producirala Charliejeva produkcijska hiša The Company, Willie pa je napisal scenarij, ki je njegov prvi v karieri. "Otroške sanje se mi bodo uresničile," je Charlie tvitnil v petek, dodal pa je povezavo do novice, ki razkriva, da prihaja Space Jam 2.

LeBron svojega izleta v filmske vode še ni komentiral.

Novica o drugem delu Space Jama, ki je bil prava uspešnica, prihaja 18 let po tem, ko se je v reševanje sveta skupaj s priljubljenimi risanimi junaki podal Michael Jordan. Poleg Jordana so se v risani pustolovščini pojavili tudi legendarni košarkarji Larry Bird, Patrick Ewing in Charles Barkley ter igralca Wayne Knight in Bill Murray.

Uspešnica za uspešnico
Tudi filmska glasba iz Space Jama se je dobro prijela - naštejmo le nekaj uspešnic, ki se jih zagotovo spominjate tudi vi: I Believe I Can Fly (R. Kelly), Space Jam (Quad City DJ's), Upside Down (Salt-N-Pepa), Fly Like an Eagle (Seal), The Winner (Coolio), Hit Em'High (B-Real, Busta Rhymes, Coolio, LL Cool J & Method Man) ...

Nekaj omenjenih skladb se lahko spomnite spodaj.