Sandra Bullock in Neil Patrick Harris nista mogla ubežati porciji zelenega blata. Foto: Reuters
Sandra Bullock in Neil Patrick Harris nista mogla ubežati porciji zelenega blata. Foto: Reuters
Josh Duhamel
26. podelitev je povezoval igralec Josh Duhamel, ki je zasebno spremljevalec pevke Fergie. Zaljubljenca bosta kmalu postala starša, Fergie pa je svoj nosečniški trebušček pokazala tudi na rdeči preprogi. Foto: Reuters

Omenjeni zvezdniki so to izkušnjo doživeli v soboto, ko so v Los Angelesu podelili nagrade, na katerih svoje najljubše igralce in pevce ter športnike izbira mlada ameriška generacija.

Za najboljšo igralko je bila izbrana Kristen Stewart, za najboljšega v moški kategoriji pa je bil imenovan Johnny Depp. Najboljša TV-igralka je po mnenju ameriške mlade generacije Selena Gomez, najboljši TV-igralec pa 17-letni Ross Lynch. Med filmi je največ vtisa na ameriške najstnike pustil film Hunger Games, za najboljši animiran film pa je imenovan film Wreck-It Ralph.

"To je tako kul nagrada ... Pazite nase, hodite v šolo, ne jemljite mamil," je sporočila ameriškim najstnikom Katy Perry, ki se je na oder povzpela, da bi prejela nagrado za najboljšo pevko leta. Ameriški otroci in najstniki še naprej najraje poslušajo Justina Bieberja, ki je znova dobil nagrado za najboljšega moškega izvajalca. Kanadčan se podelitve ni udeležil, saj je trenutno na koncertni turneji v Evropi.

Manjkali so tudi fantje iz britanske zasedbe One Direction, prejeli pa so nagrado za najboljšo glasbeno skupino, za najboljšo pa je bila tudi imenovana njihova skladba What Makes You Beatiful.

Najboljša športnika sta dirkačica Danica Patrick in košarkar Lebron James.

Kdo vse se je pojavil na 26. podelitvi nagrad Kids Choice Awards, si lahko pogledate spodaj.