"Duhovnik" Stephen Colbert je v svoji oddaji poročil par, ki je zaradi zaprtja ameriške vlade ostal brez načrtovane poroke. Foto: Youtube

Svoja vrata so ta teden zaprli številne ameriške vladne ustanove, zgradbe in spomeniki - med njimi tudi Jeffersonov v Washingtonu, kamor sta Mike Cassesso in MaiLien Le odšla na prvi zmenek, zato sta ga izbrala tudi za prizorišče svoje poroke.

Toda njuni načrti so zaradi zaprtja vlade padli v vodo, a oddaja The Colbert Report je poskrbela, da sta se kljub vsemu poročila - in to pred milijoni televizijskih gledalcev.

Voditelj Stephen Colbert je med oddajo namreč ugotovil, da je "duhovnik s spletno licenco" in ju lahko poroči tudi sam. V studiu je nato potekala prava poročna zabava, z dekliščino, fantovščino, kozarčki za nazdravljanje, striptizeto, za katero ni bilo časa, in z moškim striperjem, v katerega se je prelevil seveda kdo drug kot Colbert. Na velikem zaslonu v ozadju pa je mladoporočencema prijazno namestil - kaj drugega kot Jeffersonov spomenik!

V spodnjih videoposnetkih si lahko tudi ogledate, kako je bila videti studijska poroka v oddaji The Colbert Report.

The Colbert Report
Get More: Colbert Report Full Episodes,Video Archive

The Colbert Report
Get More: Colbert Report Full Episodes,Video Archive