Audijevim zaposlenim skoraj pet tisoč evrov nagrade
Dodatek za zaposlene, 16. marec 2018 ob 13:57 Audi je leta 2017 dosegal odlične finančne rezultate, zato bo bogato nagradil svoje zaposlene. Vsak bo ob majski plači prejel še dodatek v višini 4.770 evrov.
12
 • Dodatek za Audijeve delavce
 • Nagrada ob uspešnem poslovanju
 • Nova generacija direktorske limuzine iz Ingolstadta
  32
  2. marec 2018 ob 06:40 Po novih generacijah modelov A8 in A7 je Audi pokazal še novi A6. Ta je malce večji od predhodnika in na pogled tudi bolj športen ter pričakovano vključuje najnovejšo hišno tehnologijo.
  "Tega nas v šoli vožnje ne naučijo"
  18
  24. februar 2018 ob 06:43 Snežno-ledena podlaga, ki so jo pripravili mojstri utrjevanja snežne podlage, izkušeni inštruktorji vožnje po snegu, zmogljiva vozila s štirikolesnim pogonom, mrzla, a sončna nedelja in prelepa ...
  Štirikolesno gnan preizkus vozniških spretnosti v Planici
  2
  8. februar 2018 ob 09:07 Sodelavci Avtomobilnosti vas tudi letos vabimo, da se nam pridružite na prav posebni zimski avtomobilistični izkušnji v Planici, ki jo bomo za vas pripravili v nedeljo, 11. februarja.
  Vozil bi sam, če bi mu dovolili
  24
  3. februar 2018 ob 08:51 Na slovenske ceste je zapeljal audi A8 četrte generacije. Ta kot vedno prinaša najnovejšo tehniko, ki jo premorejo v Ingolstadtu.
  V 50 letih z avtomobili nabral kar tri milijone kilometrov
  40
  14. december 2017 ob 06:56 Stanislav Menard o svoji navadi pravi: "Naj po zraku letajo ptice, jaz se bom raje vozil."
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Najboljši sedeži se selijo v prvo vrsto v avtomobilu Sedeži iz direktorskih limuzin se bodo v prihodnje preselili v prvo vrsto, kjer ne bo več volana in stopalk.
  38
  Avtomobili so narejeni za hitrosti 200 km/h in več Dojemanje lastništva avtomobila v tujini pojmujejo drugače kot še pred nekaj leti.
  116
  Pri Audiju odslej namesto prostornine v ospredju moč Audi je objavil nov način poimenovanja svojih modelov. Odslej nam bodo oznake namesto delovne prostornine povedale moč motorja.
  17
  Audi še ni obupal nad električnimi superšportniki Čeprav je moral R8 e-tron na trgu priznati poraz, pri Audiju zagotavljajo, da bodo tudi prihajajoči električni modeli s štirimi krogi dobili športne različice z oznakama S in RS.
  14
  Zelena luč za audi Q4 Audi je prižgal zeleno luč za novega športnega terenca Q4. Ta bo poleg številnih drugih modelov prišel na trg leta 2019.
  8
  Bi kupili avtomobil, ki ima zavore le na dveh kolesih? Audi je leta 1980 na avtomobilskem salonu v Ženevi pokazal konceptni model audija quattro s pogonom na vsa štiri kolesa. A zgodovina quattra se je začela pisati že prej.
  35
  Bralci MMC in gledalci Avtomobilnosti so v Planici "lovili zajca" Razlika med boljšim in slabšim štirikolesnim pogonom in elektroniko je v zajcu. Kakšnem zajcu? Zajcu, ki ga lovi puma. Kakšno ima to povezavo z avtomobili? Veliko.
  15
  Še močnejši in hitrejši RS3 sportback Približno pol leta po predstavitvi limuzinskega RS3 v Parizu je Audi zdaj razkril še prenovljeni petvratni RS3 z oznako sportback.
  31
  Končali smo zbiranje prijav in obvestili srečneže! Sodelavci Avtomobilnosti vas vabimo, da se nam pridružite na zimski avtomobilistični izkušnji, ki jo bomo za vas pripravili v soboto, 4. februarja, v Planici.
  7
  Audi odpira lov na BMW X6 in mercedes GLE kupe Ena zanimivejših novosti z letošnjega avtomobilskega salona v Detroitu je gotovo Audijev koncept Q8. Gre za dinamično oblikovanega športnega terenca v slogu BMW-ja X6 in mercedesa GLE.
  14
  Audiji se v Las Vegasu že povezujejo s semaforji Las Vegas je prvo mesto na svetu, kjer lahko Audijevi avtomobili komunicirajo s semaforji. Trenutno je sistem na voljo le za modele A4 in Q7 in le v mestu greha.
  6
  V Audijevi pametni tovarni brezpilotniki namesto proizvodnega traku Audi je predstavil koncept pametne tovarne, ki bo po več kot sto letih poslala v pokoj tekoči trak.
  8
  Slovenec, ki skrbi, da bodo audiji po cesti vozili sami Avtonomna vožnja je razdeljena na pet stopenj - prvi dve stopnji, gre za napredne sisteme za pomoč vozniku, poznamo že danes, leta 2018 bo Audi predstavil tretjo stopnjo, ko bo voznik lahko med ...
  80
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo