Izglasujte Slovenski avto leta 2018
Izbora petih finalistov do 18. decembra, 18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
 • Že 26. izbor Slovenskega avta leta
 • Izbor petih finalistov do 18. decembra
 • Mini in Rolls-Royce pripravljena na avtonomno prihodnost
  6
  19. junij 2016 ob 08:23 Pri znamkah Mini in Rolls-Royce, ki sta del skupine BMW, se pospešeno pripravljajo na bližnjo prihodnost, ko bodo na ceste zapeljala prva povsem avtonomna serijska vozila.
  BMW bo moral plačati 36 milijonov evrov kazni
  3
  27. december 2015 ob 10:22 Ameriška Nacionalna agencija za varnost v prometu (NHTSA) je nemškemu proizvajalcu vozil BMW, ki ima pod svojim okriljem tudi znamko Mini, zaradi prepočasnega vpoklica vozil na popravilo v servisne ...
  Novi mini še kot kabriolet
  2
  25. oktober 2015 ob 08:36 Menjava generacij v modelni seriji znamke Mini se nadaljuje s štirisedežnim kabrioletom z mehko streho iz blaga s samodejnim mehanizmom odpiranja in zapiranja ter funkcijo pomika.
  Druga generacija minija clubman
  7
  27. junij 2015 ob 09:22 Mini nadaljuje z menjavanjem generacij v svoji modelni paleti. Zadnji je na vrsto prišel clubman, ki se je v drugi generaciji razkril še z dodatnimi vrati.
  Minijeva pametna vozniška očala
  15. april 2015 ob 07:43 BMW oziroma podružnica Mini bo na avtomobilskem salonu v Šanghaju na Kitajskem javnosti razkril koncept pametnih očal za razširjeno resničnost.
  Toyota bo BMW-ju pomagala pri miniju
  10
  1. februar 2015 ob 09:58 BMW Group in Toyota Motor Corporation utegneta nadgraditi svoje partnerstvo in v skupne projekte vključiti novo različico minija.
  Še več moči za mini john cooper works Novi john cooper works (JWC) je najzmogljivejši serijski mini. Javnosti bo premierno predstavljen januarja na avtomobilskem salonu v Detroitu.
  5
  Mini citysurfer za hitro premikanje po mestu Mini je na mednarodni avtomobilski salon v Los Angelesu pripeljal koncept skiroja na električni pogon z oblikovnimi elementi v prepoznavnem stilu britanske avtomobilske znamke.
  7
  Mini še v družinski petvratni izdaji Mini v okviru strategije širitve ponudbe in širjenja kroga kupcev tudi v Sloveniji pošilja na trg petvratno različico, ki je prostornejša in uporabnejša. V primerjavi s trivratnim
  3
  Izbor
  ANKETA - električni avto

  Ali ste že peljali v električnem avtomobilu?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo