Foto: Radio Maribor/Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor
Foto: Radio Maribor/Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor

V zahtevnih časih je še posebej pomembno, da zmoremo odgnati mračne misli in se ograditi od negativizma, ki bi nas ustavil pri uresničevanju poslovnih ciljev ali celo pri reševanju našega posla, ki smo ga leta in leta gradili. Notranja moč, misel, ki nas takrat vodi in nam vrača pogum, je izjemno dragocena. Vsak podjetnik in obrtnik jo nosi v sebi. Nekateri jo imenujejo 'moja mantra', spet drugi jo enačijo z vizijo, tretji zanjo nimajo imena in jo zgolj »čutijo«.

Območna obrtno podjetniška zbornica Maribor je v sodelovanju z Radiem Maribor v času epidemije zagnala projekt Podjetna pozitiva. Gre za misli in izjave podjetnikov in obrtnikov, ki so v zadnjem letu najbolj odmevale in nas navdajajo z optimizmom ter pogledom naprej.

Katera je vaša najljubša? Pomagajte nam izbrati Naj podjetno pozitivno izjavo leta 2021. Vse izjave ste že lahko slišali znotraj oddaje Poslovni mikrofon, ki je na radijskem sporedu vsak torek po 11.00. S projektom želimo spodbujati pozitivno moralo, povezovanje ter glas o obrtnikih in podjetnikih, ki pogumno korakajo naprej tudi v najtežjih časih, ponesti čim dlje.

Glasovanje je zaključeno, hvala za vaše glasove!

Naj podjetno pozitivno izjavo leta 2021 bomo razglasili na prireditvi 25.5.2022.







O projektu smo se pogovarjali z Leonido Polajnar, direktorica OOZ Maribor.