Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Politično s Tanjo Gobec, avdio

4 epizod

Politično s Tanjo Gobec, avdio

4 epizod


Podkast različica oddaje, ki na poglobljen in strnjen način z gosti odstira najpomembnejše politično dogajanje.

28.04.2024

Volilna mrzlica 9. junija

Parlament je potrdil tri posvetovalne referendume. Potekali bodo sočasno z evropskimi volitvami 9. junija. Katere volivce bodo pritegnili, gre za tvegano potezo koalicije, kako kaže strankarskim listam za evropske volitve? Gosta komentatorja: Andraž Zorko in Peter Merše.


21.04.2024

Volitve hkrati z referendumi?

Tudi prihodnji teden bodo v Državnem zboru razpravljali o razpisu več referendumov ter možnih datumih zanje. Medtem ko se v koaliciji – še posebej pri Svobodi – zavzemajo, da bi evropske volitve in referendume izvedli na isti dan, opozicija temu nasprotuje. Tudi SD je za poseben referendumski dan, pozno jeseni. Bo Svoboda vztrajala pri 9. juniju? Poslansko soočenje: Borut Sajovic, vodja poslanske skupine Svoboda, in Matej Tonin, predsednik NSi-ja.


14.04.2024

Evropski denar pod nadzorom

Pred bližnjimi evropskimi volitvami predstavljamo delo Evropskega javnega tožilstva, ki preiskuje najhujša kazniva dejanja na škodo proračuna Evropske unije. Oškodovanje je ocenjeno na več kot 10 milijard evrov. Kako deluje ta institucija, ki je bila ustanovljena leta 2021, z gostoma: Jako Brezigarjem, ki v kolegiju evropskih javnih tožilcev zastopa Slovenijo, in Tanjo Eler Frank, ki je skupaj z Matejem Oštirjem delegirana evropska tožilka.


07.04.2024

Pred volilnim kongresom SD-ja

Po aferi sodna stavba so se Socialni demokrati odločili za izredni volilni kongres, na katerem bodo izbrali novo vodstvo. Kandidati za naslednico Tanje Fajon so trije, Milan Brglez, Jani Prednik in Tadej Beočanin. Naši gostje bodo govorili o tem, kakšna je prihodnost stranke in njen odnos z drugima strankama v koaliciji.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov