Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Predsedniške volitve 2017

13 epizod

Predsedniške volitve 2017

13 epizod


09.11.2017

Predvolilno soočenje

Borut Pahor ali Marjan Šarec? Kdo bo novi predsednik republike? Kdo je bolj prepričljiv, kdo ima močnejše argumente in kdo bolj jasne odgovore? Zadnje radijsko soočenje danes ob 17-ih na Prvem. Voditelja bosta Nika Benedik in Tomaž Celestina. Povežite se z nami tudi na družbenih omrežjih.


23.10.2017

Analiza predsedniških volitev

V današnji oddaji analiziramo rezultat včerajšnjih volitev za predsednika republike. Je presenečenje, da predsednika nismo izvolili že v prvem krogu, in se lahko tudi v drugem krogu presenečenje ponovi? Kakšno sporočilo je nizka volilna udeležba politiki ? Je to znak apatije, morda upora, slabe izbire? S čim pridobiti volilce v drugem krogu ? Kako in v čem predsedniške volitve lahko napovedujejo državno zborske volitve prihodnje leto? Več v studiu ob 17ih.


19.10.2017

Sklepno soočenje predsedniških kandidatov

Na našem radiu se je še zadnjič pred nedeljskimi volitvami soočilo vseh 9 kandidatk in kandidatov za predsednika republike. Kako poznajo vsakdanje življenje običajnih ljudi? Kako gledajo na vse manjši ugled institucij države? Pa na denimo vse bolj ograjeno Slovenijo? Predsedniški kandidati v soočenju danes na Prvem programu. Voditelja sta bila Nika Benedik in Tomaž Celestina.


19.10.2017

Romana Tomc, radijski portret

Zadnja na seznamu kandidatur za predsednika oziroma predsednico republike je Ljubljančanka Romana Tomc, diplomirana ekonomistka, poslanka evropskega parlamenta. Skozi poteze v njeni karieri, besede političnih sopotnikov in nekdanjih sodelavcev jo portretira Maja Derčar.


11.10.2017

Maja Makovec Brenčič, radijski portret

Tretja na glasovnici je – v imenu Stranke modernega centra – aktualna ministrica Maja Makovec Brenčič. Portretirala jo je Nika Benedik


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov