Gost oddaje Obrazi sosednje ulice je bil Marko Cesar iz Razvanja, ki je že skoraj dve desetletji aktiven čebelar. Čebelarstvo Cesar je najbolj poznano po peneči medici, ki je v drugih državah ne poznajo. Marko ima 125 čebeljih družin, lastno polnilnico za penečo medico, za svoje izdelke pa prejema na svetovnih tekmovanjih visoka priznanja.

Posebnost Čebelarstva Cesar je peneča medica, z njo so pionirsko začeli v okviru Čebelarskega društva Maribor leta 2005. Marko jo prideluje po znamenitem francoskem postopku z vrenjem v steklenicah. Ima urejeno lastno polnilnico za to pijačo, ki je na razpolago tudi drugim čebelarjem.
Cesarjevi so doma zgradili prizidek k hiši za novo prodajalno, razstavni prostor, sobo za izobraževanje, skladišče in prostor za zorenje peneče medice, imajo pa tudi medoviti vrt.
Samo z medom se ne da preživeti, k temu je treba dodati še veliko več, različne in inovativne okuse in izdelke, da privabiš kupce, je prepričan Marko Cesar, ki se zelo trudi približati čebelarsko znanje tudi najmlajšim v vrtcih in šolah :«Ko predavam otrokom vedno poudarim, kako pomembna je čebela in kaj vse dela. Poleg tega, da nabira med in neprijetno pika, vsi pozabimo na to, da je čebela največja opraševalka....opraši med 80 in 85 odstotkov vseh rastlin, ki nas obkrožajo.«
Marko Cesar pravi, da je predvsem pomembna kakovost in po tem je čebelarstvo Cesar poznano. V letu 2010 so prejeli tudi certifikat za slovenski med z geografsko označbo, tudi to pa govori o tem, da verjamete v kakovostno in nadzorovano predelavo medu.