Tina Maze ima po končani izjemno uspešni sezoni še naprej zelo visoke cilje. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Tina Maze ima po končani izjemno uspešni sezoni še naprej zelo visoke cilje. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Mazejeva še z večjimi apetiti

"Že kot mlada tekmovalka sem sanjala o velikem kristalnem globusu. Zavedam se, da je osvojitev skupne zmage v svetovnem pokalu velik in zahteven cilj. Ne želim, da bi bilo to videti kot zelo lahka naloga, čeprav visokih ciljev ne skrivam. Imam še veliko rezerv, predvsem v hitrih disciplinah. Od vremena bo odvisno, ali mi bo uspelo letos narediti več kot lani, ko je slabo vreme v pripravljalnem obdobju preprečilo ključne treninge v hitrih disciplinah," je dobitnica dveh srebrnih olimpijskih kolajn razkrila zelo visoke cilje.
"Na svetovnem prvenstvu se želim oddolžiti Nemkam, ki sta mi na zadnjih dveh velikih tekmah preprečili veleslalomski zmagi in srebro pretopiti v zlato. Veseli me tudi, da prvi pogovori z alpskim delom Smučarske zveze Slovenije in novim predsednikom Tomažem Lovšetom potekajo dobro, je pa še prezgodaj soditi, kako se bodo končali," je dodala Tina.

Perovšek zapuča Tinino ekipo
Nadvse uspešno ekipo Team to A-Maze zapušča serviser in soustanovitelj majhnega moštva Andrej Perovšek. "Upam, da bomo čim prej našli zamenjavo za Perovška, ki se mu ob tej priložnosti zahvaljujem za ves vloženi trud," je odhod nepogrešljivega člana pokomentirala Črnjanka, ki se je na koncu vsem, ki so z njo v zadnjih dveh letih sodelovali, zahvalila ter jih obdarila. Dejala je še, da zaradi okrevanja Petre Majdič letos ne bosta mogli izpolniti njune stave. Mazejeva je med drugim v dar dobila tudi žogo s podpisi članov nogometne izbrane vrste.

Mazejeva še z večjimi apetiti