Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka ZDA z novim sanjskim moštvom, glavni izzivalci pa Nemci, Srbi, Kanadčani …

26.07.2024

Košarkarski turnir je vedno eden izmed vrhuncev olimpijskih iger. Na letošnjem bo zaigralo 50 NBA-jevcev, prvi favoriti so Američani, ki branijo naslov in so v Pariz pripeljali zvezdniško zasedbo, toda tudi izzivalci imajo svoje načrte.

Saša Ciani "Možnosti za delo in treninge v Ligi NCAA še boljše kot v Evropi"

26.07.2024

Botrstvo v Sloveniji je plemenit projekt, ki omogoča otrokom boljše življenje. Pomagal je spisati tudi lepo zgodbo o uspehu. Saša Ciani, ki je bil prejemnik takšne pomoči, danes igra košarko v ameriški študentski Ligi NCAA.

U20 Klavžar: V katerem koli športu je največji uspeh, da lahko igraš za svojo državo

23.07.2024

Urban Klavžar je svojo kariero v mlajših reprezentančnih kategorijah, kjer je bil ves čas nosilec slovenskih reprezentančni selekcij, sklenil na najlepši način – z medaljo, hkrati pa je bil ostrostrelec iz Domžal uvrščen še v peterko prvenstva.

U20 Evropski podprvaki: "Material" je, fantje potrebujejo le izkušnje, vloge in minute

22.07.2024

"Malce je grenkega priokusa, kajti finale se zmaguje, ne le igra, a smo vseeno zelo ponosni," so ob vrnitvi domov razlagali reprezentanti do 20 let, ki so na evropskem prvenstvu osvojili srebro. Potrdili so, da je slovenska košarkarska prihodnost svetla.

Kralj Tadej Pogačar: Na zadnjih dveh Tourih vedno nekaj napak, letos pa je bilo vse popolno

21.07.2024

Kralj Toura je tretjič postal Tadej Pogačar. In to s kakšno dominacijo. Slovenski šampion je na 111. Dirki po Franciji dobil kar šest etap. Najtežjih pet gorskih, piko na i fantastičnim predstavam pa je postavil še na zadnjem dejanju.

U20 Slovenski mladci po slabše odigrani končnici evropski podprvaki

21.07.2024

Slovenska košarkarska prihodnost je svetla. Mlajši člani so na evropskem prvenstvu v Gdynii na Poljskem osvojili srebrno medaljo. V finalu so bili z 82:78 boljši Francozi, ki so ubranili naslov.

U20 Slovenski košarkarski upi po sijajni prvi četrtini v finalu EP-ja

20.07.2024

Slovenski košarkarji so se na evropskem prvenstvu do 20 let uvrstili v finale. V Gdynii na Poljskem so bili z 91:79 boljši od Belgije. V kategoriji mlajših članov bo to peta slovenska medalja.

Lamine Yamal Dragulj Barce in "Furie roje", ki podira celo rekorde Messija in Peleja

16.07.2024

Španija je ob pohodu na evropski vrh navdušila z napadalnim nogometom in ekipno igro, največ pozornosti pa je požel še nepolnoletni zvezdnik Lamine Yamal, najboljši mladi igralec evropskega prvenstva, ki je med turnirjem dopolnil 17 let.

Copa America Veliki Leo Messi nogometaš z rekordno zbirko lovorik

15.07.2024

Lionel Messi je v 66. minuti v solzah zapustil zelenico na finalu Cope Americe, potem ko si je poškodoval gleženj, a na koncu je v Miamiju z nasmeškom na obrazu proslavljal novo lovoriko v bogati karieri, že 45.

EP 2024 Ekipa s svetlo prihodnostjo, ki je poskrbela za zmago napadalnega nogometa

15.07.2024

Rekorden četrti naslov evropskega prvaka so Španci osvojili z všečno napadalno igro. So prvi, ki so na posameznem turnirju dosegli 15 golov in dobili vseh sedem tekem.

Copa America Lautaro Martinez v 112. minuti zadel za novo argentinsko lovoriko

15.07.2024

Argentinski nogometaši so ubranili naslov južnoameriških prvakov. V finalu Copa Americe so v Miamiju ugnali Kolumbijo (1:0). Mož odločitve je bil v podaljšku Lautaro Martinez.

NBA Thompson se veseli igranja z Dončićem in poudarja: "Še vedno ne smem ostati sam"

10.07.2024

Drugo leto zapored je Dallasu uspel veliki met na tržnici in je ob bok Luki Dončiću pripeljal zvezdniško okrepitev. Lani februarja se je Mavericksom pridružil Kyrie Irving, pred dnevi pa eden najboljših ostrostrelcev vseh časov Klay Thompson.

Stran 1 od 240
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov