Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Intervju Nikolić: Zavedam se, kaj v Sloveniji pomeni Olimpija

21.09.2024

"Gre za trenerja, ki ve, kaj hoče. Svoj sistem je dodelal do podrobnosti. Od tega ne odstopa in je zelo avtoritativen. Veseli me tudi nepopustljiva miselnost," je o trenerju Cedevite Olimpije Zvezdanu Mitroviću v intervjuju za MMC povedal Aleksej Nikolić.

Liga ABA Zvezda s čvrstim jedrom in prenovljeni Partizan visoko merita tudi v Evroligi

20.09.2024

Absolutna favorita 23. sezone Lige ABA sta Crvena zvezda in Partizan, ki oba lovita osmi jadranski naslov. Slovenske barve znova zastopajo košarkarji Cedevite Olimpije in Krke.

Košarka Jakara: Veliko ljudi zelo negativno nastrojenih proti Krki

19.09.2024

Krka je po lanski neuspešni sezoni prevetrila ekipo, pripeljala tudi novega trenerja, Dejana Jakaro, ki upa, da bo ekipo lahko okrepil še z enim visokim igralcem. Po visokem porazu v superpokalu jo naslednja preizkušnja čaka v Ligi ABA.

Superpokal Mitrović tudi pri +40 zahteval, da zmaji ne popuščajo; Jakara: "Ni razloga za paniko"

18.09.2024

Čeprav ne z vsemi močmi, saj sta manjkala dva zelo pomembna košarkarja, pa je Cedevita Olimpija za superpokalno lovoriko nadigrala Krko (103:73), ki se ni znašla proti agresivni ljubljanski obrambi. V nedeljo obe moštvi začenjata Ligo ABA.

Košarka Robinson: Vseeno mi je, ali dam 20 ali pet točk, samo da Olimpija zmaga

13.09.2024

Devin Robinson bo eden nosilcev igre Cedevite Olimpije v prihajajoči sezoni. Ameriški krilni center ima za sabo dobro epizodo v močni španski ligi, v karieri pa se je preizkusil tudi v Ligi NBA.

Cedevita Olimpija Blažič: Igralci radi vidimo, da ima trener avtoriteto in verjame v svoje delo in znanje

11.09.2024

Novi trener Cedevite Olimpije Zvezdan Mitrović je tik pred začetkom sezone zadovoljen z delom in odnosom svojih varovancev med pripravami, kapetan Jaka Blažič pa poudarja, da so vsi soigralci zelo motivirani in lačni košarke.

Velikani o Dragiću McHale poudaril zmagovalno miselnost, Bosh verjame, da bi lahko skupaj dobila prstan

24.08.2024

"Ko me je vprašal, ali bi prišel na ta dogodek, sem rekel, seveda pridem, kako naj zavrnem Gorana Dragića," je za MMC dejal Kevin McHale, eden najboljših krilnih centrov v zgodovini, ki je z Bostonom osvojil tri šampionske prstane.

Noč zmaja Bratska ljubezen: Zoran zaradi Gorana ostal brez podpisa Bodiroge

22.08.2024

Tri leta starejšemu bratu Goranu je v košarkarske vode sledil tudi Zoran Dragić. Skupaj sta nato zaigrala v slovenski reprezentanci, bila svojčas njena glavna igralca, moči pa sta za kratek čas združila tudi v Ligi NBA.

Noč zmaja Goran Dragić bo vedno zlati kapetan

21.08.2024

V soboto bo v Stožicah zadnjo tekmo v bogati karieri odigral velikan slovenskega športa, Goran Dragić, košarkar, ki je v dresu slovenske reprezentance pustil do zdaj največji pečat.

Košarka Curry poskrbel za zunajtelesno izkušnjo Duranta, James vesel, da sta bila zdaj soigralca

11.08.2024

Košarkarji ZDA so upravičili vlogo favoritov. Da je ekipa, ki so jo primerjali tudi z originalnim sanjskim moštvom, ostala na Olimpu, pa je najzaslužnejša trojica velikih – LeBron James, Kevin Durant in v finalu ter polfinalu izjemni Steph Curry.

Cedevita Olimpija Blažič je želel ostati v Ljubljani, zato je s klubom hitro našel skupni jezik

10.08.2024

Jaka Blažič je v prenovljeni zasedbi Cedevite Olimpije daleč najizkušenejši košarkar. Poletje je namenil odpravi težav s hrbtom, zdaj pa je motiviran začel priprave na novo sezono.

Košarka "Revolveraš" Curry zadržal Američane na olimpijskem prestolu

10.08.2024

Devet trojk v polfinalu in osem v finalu Stepha Curryja, od tega štiri v zadnjih treh minutah srečanja s Francijo za zlato medaljo. Američani so z zmago nad gostitelji iger (98:87) petič zapored osvojili olimpijski turnir.

Stran 1 od 242
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov