Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Liga NBA Dallas s serijo 16:0 in z izjemnim bojem postavil temelje drugi zmagi

11.05.2024

Košarkarji Dallasa v polfinalu Zahodne konference proti Oklahoma Cityju vodijo z 2:1 v zmagah. Po selitvi serije v American Airlines Center so v izjemno čvrsti in borbeni tekmi slavili s 105:101.

Kvalifikacije za OI Grkom skrbi povzročata poškodbi bratov Andetokumbo

09.05.2024

Thanasis Andetokumbo bo moral na operacijo ahilove tetive, zaradi česar bo izpustil kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah. Prav tako je vprašljiv nastop Janisa Andetokumba na turnirju, ki bo v Pireju.

Liga NBA Serija Oklahoma – Dallas začinjena z dvobojem kandidatov za MVP-ja

07.05.2024

Oklahoma City Thunder je naslednji tekmec Dallas Mavericksov. V ospredju te serije drugega kroga končnice Zahodne konference bo dvoboj prvega in tretjega strelca lige in finalistov izbora za MVP-ja, Luke Dončića in Shaia Gilgeousa-Alexandra.

Noč zmaja Simultanka v San Antoniu Dragićevo ime dokončno postavila na zemljevid Lige NBA

07.05.2024

7. maja 2010, dan po dopolnjenem 24. letu, je Goran Dragić zablestel v končnici na tretji tekmi polfinala Zahodne konference, ko je k zmagi Phoenixa v San Antoniu (96:110) prispeval 26 točk, kar 23 v zadnji četrtini.

Intervju Dragić: Najraje bi postavi ekip za poslovilno tekmo izbiral z Luko Dončićem

06.05.2024

Še dobri trije meseci so do Noči zmaja, poslovilne tekme velikana slovenskega športa, legendarnega Gorana Dragića. Na njej bodo igrala sama slovita košarkarska imena, v intervjuju za MMC pa je Gogi med drugim povedal, kako bo sestavil ekipi.

NBA S pravo energijo v obrambi in igrivo navezo Dončić-Irving Dallas izločil Clipperse

03.05.2024

Košarkarji Dallasa so se uvrstili v drugi krog končnice. V American Airlines Centru so na šesti tekmi premagali Clipperse s 114:101 in serijo dobili s 4:2 v zmagah. Zdaj bodo izzvali Oklahomo, prvo ekipo rednega dela na Zahodu.

Liga NBA Dallas si je z odlično obrambo in razigranim Dončićem priigral zaključno žogo

02.05.2024

Košarkarji Dallasa so v velikem slogu dobili peto tekmo serije uvodnega kroga končnice proti Clippersom (93:123) in v zmagah povedli s 3:2. Igralec tekme je bil s 35 točkami in desetimi podajami Luka Dončić.

Liga NBA Dončić: Moram se zabavati na parketu. Takrat igram najboljšo košarko.

29.04.2024

Izid v zmagah je v seriji med Clippersi in Mavericksi po štirih tekmah izenačen. Ekipa iz Los Angelesa je slavila obakrat, ko je igrala brez svojega najboljšega posameznika, tudi najboljši teksaški košarkar pa je imel na zadnjem dvoboju težave.

Liga NBA Lakersi prekinili niz 11 porazov proti Denverju in podaljšali svojo sezono

28.04.2024

Los Angeles Lakersi so na krilih LeBrona Jamesa in Anthonyja Davisa slavili na četrti tekmi prvega kroga končnice proti Denverju (119:108). Izid v seriji je zdaj 3:1.

Liga NBA Luko Dončića je treba zaščititi vedno in za vsako ceno

27.04.2024

Po brejku na drugi tekmi v Los Angelesu so košarkarji Dallasa slavili na prvem obračunu v svoji dvorani in v prvem krogu končnice proti Clippersom vodijo z 2:1. Znova je bila ključ do uspeha obramba.

Cedevita Olimpija Jaka Blažič se je navijačem za "sezono brez smisla" opravičil

22.04.2024

Po razprodaji ugleda v Evropskem pokalu so se slabe igre košarkarjev Cedevite Olimpije prenesle tudi v Ligo ABA, ki so jo končali prej, kot so pričakovali. Mega jih je z 2:0 v zmagah izločila že v četrtfinalu.

Liga NBA "Prav nič zabavno ni igrati proti Luki Dončiću"

20.04.2024

Končnica Lige NBA je zgodba zase, oziroma kot je dejal trener Clippersov Tyronn Lue, kar druga sezona v primerjavi z rednim delom. V uvodnem krogu se bo njegova vrsta pomerila z Dallasom, glavni izziv pa bo ustaviti oziroma omejiti Luko Dončića.

Stran 1 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov