"Tina Maze je najboljša," je Črnjanki kompliment namenila najboljša smučarka vseh časov, Annemarie Moser-Pröll. Foto: Reuters
Aksel Lund Svindal
Aksel Lund Svindal brani zlato iz Garmisch-Partenkirchna. Foto: EPA

V večerni oddaji Schladming zvečer se je Miran Ališić pogovarjal z Moser-Pröllovo, ki je priznala, da je Mazejeva trenutno najboljša smučarka na svetu. V krajšem prispevku si boste lahko ogledali športno pot Moser-Pröllove, ogledate pa si lahko tudi odmeve po nedeljskem smuku.

Schladming zvečer
Oddajo si lahko v celoti ogledate tule, izrezane prispevke pa spodaj.

Za konec pa vas bosta Urban Laurenčič in Matjaž Vrhovnik popeljala v nočno življenju Schladminga, kjer sta se zabavala našemljena.

Moška superkombinacija
V ponedeljek je na vrsti moška superkombinacija, ki se bo s smukom začela ob 12.00. Konkurenca je huda, na tekmi bosta nastopila tudi dva Slovenca - Klemen Kosi bo s številko 23 nastopil za Ivico Kostelićem, drugi slovenski predstavnik pa je Boštjan Kline, ki se bo na progo podal s štartno številko 41.

Štartna lista - smuk:
1 M. VRABLIK ČEŠ 2 B. ROGER FRA 8 S. ZURBRIGGEN ŠVI 10 B. RAICH AVT 14 A. THEAUX FRA 15 D. PARIS ITA 16 R. BAUMANN AVT 17 T. MERMILLOD BLO. FRA 18 C. JANKA ŠVI 19 C. INNERHOFER ITA 20 A.-L. SVINDAL NOR 21 A. PINTURAULT FRA 22 I. KOSTELIĆ HRV 23 K. KOSI SLO 27 T. LIGETY ZDA 41 B. KLINE SLO